Blogga

Vilka kandisar bor i Stockholm?

Vilka kändisar bor i Stockholm?

Stureplan och Sturegatan Stureplan har länge varit känt för att vara kändistätt, och det stämmer faktiskt fortfarande. På restaurang Sturehof hittar du en blandning av partyfolk och affärsfolk. Här brukar man ofta kunna skymta bloggare och influencers som Blondinbella. Adressen är Stureplan 2.

Vem äger krogarna i Stockholm?

De äger var du äter – Stockholms krogimperium 2015

  • Vi har listat de mest inflytelserika krogkoncernerna i Stockholm, sett till antal krogar, omsättning och synlighet.
  • Stureplansgruppen.
  • Grupp F12.
  • PDF Brasserie Group.
  • Bockholmengruppen.
  • Lux Restauranger.
  • Familjen Ahlbom.
  • Stockholms Krogbolag.

Vilka kändisar bor vid Mariatorget?

Hypat kaffehak vid Mariatorget på söder. Här hänger bland annat Eagle Eye Cherry, Peter Siepen och Björn Kjellman.

Vilka bor i Vasastan?

Vasaparken användes under första världskriget som potatisodling och de cirka 60 000 människorna som bor här nu har en genomsnittsinkomst på 297 400 kr per år (innerstans totala snitt är 283 600). Namnet Vasastan är inspirerat av Vasa-gatan som från Centralen går in i stadsdelen.

Vem köpte brödernas?

Går in med runt en halv miljard Det är riskkapitalbolaget Litorina som nu blir majoritetsägare i Brödernas. Litorina går både in med nytt kapital i en nyemission samtidigt som de köper en hel del aktier från de fyra nuvarande ägarna.

Vem äger Trattorian?

PDF BRASSERIE GROUP ÄR EN koncern som har flera av Stockholms kända restauranger under sitt paraply och du känner säkert igen namn som Prinsen, Trattorian, East och Wienercaféet. Med den portfolio koncernen har idag skulle man kunna slå sig till ro tänker säkert många.

Vilka kändisar bor i Hornstull?

Micke Englund, Mickes skivor, Hornstull. Förutom att driva butiken, så är Micke även musiker och har bland annat spelat med Thorsten Flinck i Revolutionsorkestern.

Vad kallas de som bor på Södermalm?

Södermalm, i vardagligt tal Söder, är en stadsdel, belägen på en ö med samma namn, i Stockholms innerstad. Den utgör huvuddelen av Södermalms stadsdelsområde….Södermalm[redigera | redigera wikitext]

Södermalm
Kommun Stockholm
Kommunområde Innerstaden
Stadsdelsområde Södermalm
Områdeskarta

Vad ingår i Vasastan?

Vasastan är en stadsdel inom Norrmalms stadsdelsområde och ligger norr om Tegnérgatan och sträcker sig ända till Brunnsviken samt gränsen till Solna kommun. Regleringsplanen för norra delarna av Norrmalm och Östermalm är del av Albert Lindhagens stadsplaneringar på 1860-talet.

Share this post