Populära

Vem ar Melissa Horn dotter till?

Vem är Melissa Horn dotter till?

Melissa Horn är uppvuxen i Stockholm som dotter till sångerskan Maritza Horn och professorn i anestesiologi Eddie Weitzberg. Då hon var 15 år började hon spela gitarr och skrev sin första låt.

Har Melissa Horn barn?

Melissa Horn bor tillsammans med sin mamma Maritza Horn Eddie bor med sonen Bernhard Ruben Terrence Horn Weitzberg, 29, i Stockholm och Maritza tillsammans med dottern Melissa, också i Stockholm.

Vad gör Maritza Horn idag?

Född: 1951 i Revsunds församling, Jämtland. Bor i Stockholm, har fem barn – däribland dottern Melissa Horn även hon artist. Aktuell: Med skivan ”Innan elden brunnit ut”, där hon tolkar Ola Magnells låtar.

Har Maritza Horn barn?

Melissa HornMaritza Horn / Barn

När är Melissa Horn född?

8 april 1987 (ålder 35 år)Melissa Horn / Födelsedatum

Vilken skola gick Melissa Horn i?

Melissa Horn beskriver med starka, kärleksfulla ord sin klasslärare Göran Ohlsson som hon hade på Östermalmsskolan i årskurs 4-6. Hon säger i TV4:s ”Så mycket bättre” att hon är övertygad om att tiden i hans klass påverkat hennes sätt att se på språk, på musik, på historieberättande och på sig själv.

Var bor Maritza Horn?

Astrid Maritza Horn, ogift Petersson, född 22 januari 1951 i Revsunds församling i Jämtlands län, är en svensk sångerska som varit verksam i genrer från jazz till visor och popmusik….Maritza Horn[redigera | redigera wikitext]

Maritza Horn
Födelsenamn Astrid Maritza Pettersson
År som aktiv 1972-

Hur gammal är Maritza Horn?

71 år (22 januari 1951)Maritza Horn / Ålder

När slog Melissa Horn igenom?

Melissa Horn slog igenom 2008 med albumet Långa nätter. Då var hon 21 år och redan full av historier om relationer som går i kras.

Vilken skola gick Melissa Horn?

Hur blev Melissa Horn känd?

Det märks inte minst på Spotify där hon blivit en av Sony Sveriges mest spelade artister. 2009 kom albumet ”Säg ingenting till mig” som sedan följdes av en slutsåld turné runt om i Sverige. Två år senare släpptes Melissas tredje album ”Innan jag kände dig”.

Hur gammal är Melissa Horn?

35 år (8 april 1987)Melissa Horn / Ålder

Share this post