Frågor

Hur mycket kostar Bird per minut?

Hur mycket kostar Bird per minut?

Bird

  • Startavgift: 10 kronor.
  • Minutpris: 3 kronor.
  • Tillgängliga i: Stockholm.

Hur hyr man Elsparkcyklar?

Använd kartan i appen och leta upp en elscooter som är ledig. Scanna QR-koden på elscootern med din telefon och du är nu redo för din åktur. En startavgift tas ut mellan 0 – 10 kr samt en minuttaxa mellan 1 – 3 kr/min beroende på vilket bolag du väljer. När du är framme avslutar du åkturen i appen.

Hur betalar man elsparkcykel?

Man betalar en startavgift för att låsa upp elscootern och därefter betalar man per minut. Priserna kan skilja sig beroende på stad, men riktpriser är följande: Lime (limegrön): Startpris 10 kr + 3 kr/min. Voi (röd): Startpris 10 kr + 1-3 kr/min (minuttaxa beroende på dag)

Hur snabbt går Bird?

Eftersom de har en maxhastighet på 20 km/h klassas de som cykel enligt trafikkontoret och omfattas därför av samma regelverk. Det innebär att vem som helst får köra en el-scooter som inte går snabbare än så, avsett ålder.

Vad kostar det att hyra elsparkcykel?

Vad kostar det att hyra? De flesta appar för elsparkcyklar tar 10 kronor för att låsa upp elscootern och sedan kostar det 1 – 3 kronor per minut beroende på bolag, stad och ibland även tid eller dag i veckan.

Vad kostar det att hyra voi?

I appen meddelas användarna att minutpriset numera kan variera från 1 till 3 kronor beroende på land, dag och efterfrågan. ”Vi tycker att det är bäst för användarna att vi har ett mer flexibelt pris” kommenterar Kristina Hunter Nilsson, pressansvarig på Voi.

Hur laddas elsparkcyklar i Stockholm?

Hur laddas Vois el-scootrar?

  • SAMLA IN. Appen visar Voi-scootrar med lågt batteri som behöver hämtas hem och laddas upp.
  • LADDA VOI. Hämta hem och ladda upp dem på en säker plats.
  • PLACERA UT. Placera ut elsparkcyklarna på förbestämda platser runt om i staden.

Share this post