Rekommendationer

Kan inte logga in pa Viber?

Kan inte logga in på Viber?

Du behöver gå in i Google Play och söka efter Viber. Du knackar på det första resultatet och installerar Viber. När du startat appen behöver du skriva in ditt telefonnummer och verifiera det genom att uppge en kod som i mellantiden kommit till din mobil i form av ett sms-meddelande.

Vad händer med Viber?

Viber har blivit sällsynt populärt på Iphone, eftersom man inte ens behöver logga in, utan det egna mobilnumret används till gratissamtalen. Samma sak gäller med appen Tango till Android och Iphone. Men de nya smarta ring-apparna får nu mobiloperatörerna att se rött och införa förbud.

Är Viber helt gratis?

Viber är GRATIS och den enklaste, snabbaste och säkraste appen för meddelanden och samtal. Den föredragna messenger för över 1 miljard människor runt jorden! Texta nu gratis och ring kristallklara telefonsamtal med hög kvalitet. Viber är helt gratis.

Varför funkar inte min Viber?

Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen.

Vad kostar det att använda Viber?

Viber är ett program som möjliggör kostnadsfria samtal och meddelanden mellan Viber-användare. Det låter även användare att skicka och ta emot bilder, liksom gruppsamtal och SMS-meddelanden (inklusive gruppmeddelanden) och att ringa andra utan ett Viber-konto till låga avgifter.

Hur säker är Viber?

I den senaste uppdateringen av Viber-appen slår företaget på obruten kryptering på alla samtalstyper – video, röst och text – mellan alla plattformar. Det krävs att båda parter har en uppdaterad app, och Viber visar när en konversation är krypterad med hjälp av en liten hänglåssymbol.

Varför startar inte vissa appar?

Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer. Frigör utrymme tillfälligt när du rensar cachelagrad data.

Varför kraschar alla mina appar?

Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon.

Share this post