Trendig

Hur far man HBO gratis?

Hur får man HBO gratis?

Så, hur ser det ut för oss svenskar? När HBO Nordic blev HBO Max i oktober 2021 erbjöds tjänsten inte gratis under en period, men väl till permanent halva priset. Den kampanjen har nu upphört och som ny kund betalar blir du tvungen att betala fullpris.

Hur får man billigare HBO Max?

HBO Max till halva priset Du kan bara dra nytta av det fram till den 30 november 2021, så du har fortfarande fyra veckor på dig att prenumerera på streamingplattformen och därmed få den där 50% rabatten för alltid på priset för månadsabonnemang. Men det är viktigt att ha detta datum i åtanke, så att du inte missar det.

Kan man testa HBO gratis?

Prova på HBO Nordic helt gratis i 1 vecka utan bindningstid Som ny kund får du prova HBO Nordic gratis i en vecka utan bindningstid. Därefter 109 kr/mån.

Hur många konton på HBO?

Ja, i de flesta fall kan personer i ditt hushåll logga in på HBO Max på olika enheter och titta på olika program samtidigt. Ja, ditt konto kan ha upp till 5 profiler för barn och vuxna i din närmaste familj eller hushåll.

Hur mycket kostar HBO Nordic?

Nuvarande HBO Nordic kostar 109 kronor i månaden, så förutom en ny användarupplevelse och förhoppningsvis fetare film- och tv-seriekatalog så rör det sig även om en rejäl prissänkning.

Vad visas på HBO?

Top 5 Filmer

  • Spider-Man: No Way Home.
  • The King’s Man.
  • Ghostbusters: Afterlife.
  • No Time to Die.
  • The French Dispatch.

Varför funkar inte HBO Max?

Rensa appens cacheminne och data På din Android TV går du till Inställningar > Appar. Välj HBO Max i listan över appar. Välj Rensa cacheminnet. Öppna HBO Max, logga in, och prova att streama igen.

Hur bra är HBO Max?

Det är svårt att välja en favorit när det gäller filmer. HBO Max har ett suveränt TCM-arkiv, som är en av de bästa delarna med streamingtjänsten. Du får en blandning av internationell film och många klassiker som Casablanca, Ben-Hur, Borta med vinden och Eraserhead.

Hur fungerar HBO?

För att streama på din dator, gå till HBOMax.com och logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Hur registrerar jag mig? Ladda ner HBO Max-appen på din Android TV och logga in. Eller, om du behöver registrera dig, se Registrera dig via en appbutik.

Hur många profiler kan man ha på HBO Max?

Lägga till en profil. Du kan lägga till profiler för vuxna och barn i ditt hushåll. Ditt konto kan ha totalt 5 profiler. Det finns två typer av profiler: Vuxna och Barn.

Share this post