Frågor

Kan man byta router Telenor?

Kan man byta router Telenor?

Om du redan är kund, och vill uppgradera till den nya wifi-routern, kan du göra det för en engångskostnad på 995 kr. Du behåller den så länge du är kund hos oss. Ring oss på 020 222 222 så hjälper vi dig.

Hur säger jag upp mitt Telenor abonnemang?

För att avsluta ditt abonnemang rekommenderar vi att du ringer till oss på 020 222 222 , så hjälper vi dig. Vi har öppet på vardagar klockan 8-18.

Kan man använda vilken router som helst Telenor?

Vet du vilken router du har hemma? De flesta som inte har nätverk som specialintresse svarar nej på den frågan. Man använder helt enkelt den router som man fått av sin internetleverantör.

Är Telenors nya router bra?

Enligt Excentis tester har vår nya wifi-router bäst täckning och snabbast wifi. I testet har vi jämförts med två av Sveriges största bredbandsleverantörer. Telenor wifi-router i4882, tekniska detaljer: Mått: 207,8 x 179,5 x 76,94 mm.

Är det uppsägningstid på Telenor?

Uppsägningstiden för abonnemang som tecknades efter 1 maj 2014 är en månad. Om du tecknade eller aktiverade ditt abonnemang före 1 maj 2014 är uppsägningstiden tre månader. Du hittar ditt avtal och kan se när du tecknade det i Mitt Telenor.

Måste man använda Telenors router?

Vi skickar med en router för att du ska få ut mesta möjliga av din bredbandsuppkoppling. Routern är snabb och stabil, och om du använder den kan vi också ge dig bättre hjälp om du skulle råka ut för tekniska problem.

Hur konfigurerar man en router Telenor?

Följ stegen för att installera din router.

  1. Koppla in kabeln eller splittern. Bredband via fiber. Koppla nätverkskabeln med röda kontakter mellan routern och fiberuttaget i väggen.
  2. Koppla in strömadaptern.
  3. Anslut ditt bredband. Med nätverkskabel.
  4. Aktivera ditt bredband. Surfa in på aktivering.telenor.se och följ anvisningarna.

Hur ser jag min bindningstid Telenor?

Du ser din bindningstid genom att logga in i Mitt Telenor.

  1. Gå till Min översikt.
  2. Leta reda på ditt bredbandsabonnemang.
  3. Klicka på Läs mer. Nu ser du din bindningstid!

Har Telenor bindningstid?

Våra abonnemang inom tv och bredband har ingen bindningstid.

Share this post