Trendig

Hur far man Skype pa datorn?

Hur får man Skype på datorn?

Du hittar programmet via www.skype.com och klickar på Nerladdningar. Genom att klicka på pilen till höger om Skaffa Skype för Windows 10 visas en lista över tillgängliga versioner. Du kan också lansera mobilappen genom att söka efter Skype i Google Play (Android) eller App Store (Iphone/Ipad).

När slutar Skype fungera?

År 2021 stänger Microsoft av Skype för företag. Då måste du ha flyttat över alla användare till Teams. Det är inte tekniskt komplicerat, men det finns en del fallgropar som måste undvikas. Microsoft uppmanar redan nu att företag flyttar över sina användare till Teams istället.

Hur ansluter jag till ett Skype-möte?

Ansluta till ett möte med Skype-mötesappen

  1. Öppna mötesförfrågan i e-post eller kalendern och välj Anslut till Skype-möte.
  2. Följ instruktionerna för att installera Skype-mötesapp i din webbläsare.
  3. På inloggningssidan i Skype-mötesapp anger du ditt namn och väljer Anslut.

Måste man betala för att använda Skype?

Skype-nummer är tillgängliga i 25 länder/regioner. Betala en fast avgift för obegränsade inkommande samtal. Besvara dina samtal på dator, surfplatta eller smartphone.

Är det gratis att använda Skype?

Med Skype-till-Skype-samtal får du kostnadsfria onlinesamtal för upp till 100 personer för ljud- eller videokonferenser på valfri enhet. Det är enkelt att samtala med kollegor över hela världen eller hålla kontakten med nära och kära med kostnadsfria onlinesamtal.

Måste man ha Skype för att delta i möte?

Här är artikeln på engelska som referens. Du kan delta i möten Skype för företag på din mobila enhet utan att logga in på Skype för företag eller utan att ens ha ett Skype för företag konto. Vi rekommenderar att du installerar programmet Skype för företag (från Appbutik för iPhone och iPad) före mötet.

Hur använder man Skype i mobilen?

Det ända som behövs förutom programmet eller appen är ett Skype-konto, som också är gratis. I praktiken är det att tala om vem man är genom att registrera sig och fylla i sin e-postadress och hitta på ett lösenord till Skype.

Share this post