Allmänning

Hur stora filer kan man skicka med WeTransfer?

Hur stora filer kan man skicka med WeTransfer?

WeTransfer är en enkel tjänst för att dela filer upp till 2GB kostnadsfritt och utan registrering. Som avsändare notifieras via mail du när mottagaren har laddat ner filen.

Hur kan jag skicka en stor fil?

Spara filen i en molnbaserad tjänst och dela en länk Det finns många molnlagringstjänster som du kan ladda upp stora filer till och sedan dela dem. Några populära molnlagringstjänster är OneDrive, Dropbox, iCloud och Google Drive. När filen lagras i molnet kan du ta med en länk till dokumentet i e-postmeddelandet.

Hur säkert är WeTransfer?

Alla filer som skickas kan krypteras och skyddas med lösenord. De ligger kvar i sju dagar efter att mottagarna har fått länken via e-post. Den som registrerar ett konto på tjänsten kan skicka filer på upp till tio gigabyte.

Hur mycket kan man skicka med Gmail?

Storleksgräns för bilagor Om du bifogar mer än en fil kan deras sammanlagda storlek inte vara större än 25 MB. Om filen är större än 25 MB lägger Gmail automatiskt till en Google Drive-länk i meddelandet i stället för att bifoga filen.

Är WeTransfer gratis?

Använd gärna WeTransfer. Visste du att det finns en gratis filöverföringstjänst som är kanonbra att använda när du behöver skicka stora filer. Det går supersnabbt och jätteenkelt att använda. Det går att skicka 2GB i varje överföring och man får skicka hur många gånger som helst.

Hur gör man en WeTransfer länk?

Steg 1: Öppna en webbläsare på datorn där filen finns. Steg 2: Gå till adressfältet och skriv www.wetransfer.com och tryck på Enter! Steg 3: Klicka på Lägg till filer. Steg 5: Klicka på ”Skicka till” och skriv den e-post adress du vill SKICKA TILL!

Varför kan jag inte skicka filer i Gmail?

Bilagorna är kanske inte tillgängliga Nätverksadministratören eller internetleverantören kan ha blockerat domänen mail-attachment.googleusercontent.com som Google använder till att värdlagra bilagor.

Share this post