Ny

Vad kostar SF Anytime?

Vad kostar SF Anytime?

SF Anytime är ingen abonnemangstjänst utan här betalar du endast för det du tittar på . Du kan hyra eller köpa en film, serieavsnitt eller hel säsong av en serie. Hyrfilmer kostar från 19 kr, köpfilmer från 79 kr och serieavsnitt från 9 kr/st. Du ser priset som gäller när du går in på vald film eller serie.

Hur laddar man ner SF Anytime?

Hyr filmen via www.sfanytime.com. Öppna SF-Anytimeappen (finns att ladda ner i Appstore eller Google Play) i den enhet som du vill ladda ner filmen till. Klicka på filmen och tryck på ”ladda ner” för att starta nedladdningen.

Varför kan man inte hyra alla filmer på SF Anytime?

Det är filmbolagen som äger rättigheterna och därmed styr och bestämmer över detta. Vissa filmer finns under en begränsad tid endast som köpfilm för att därefter finnas att både köpa och hyra och vissa filmer finns bara tillgängliga för köp.

Kan man se SF Anytime offline?

Kan jag ladda ner och se offline? Ja, i våra mobil-appar kan du ladda ned filmer och ta med dig på resan eller när du saknar internet. Vi har inte stöd för nedladdning via dator. Så här gör du:Hyr filmen via www.sfanytime.com.

Hur castar man från SF Anytime?

Du kan spela upp via vår Apple-TV-app. Om du har en Chromecast så kan du casta filmen från din telefon till din TV. Vi rekommenderar Chromecasts tillverkade 2015 eller senare. Då vi inte kan garantera bra uppspelningskvalitet via inbyggda Chromecasts rekommenderar vi inte användning av dessa.

Hur många kan titta på SF Anytime samtidigt?

Du kan ha upp till 6 enheter registrerade till ditt konto samtidigt.

Vad har hänt med SF Anytime?

SF Anytime-appen har tagits bort på Panasonic, Philips och Sony. Den 15 januari 2021 togs SF Anytime-appen ur bruk på samtliga TV-apparater av märkena Panasonic, Philips och Sony som inte kör Android TV och äldre apparater från LG och Samsung.

Varför funkar inte Chromecast SF Anytime?

*Krav för att kunna använda funktionen: Android 4.3 eller senare iOS 8 eller senare. För bästa upplevelse via Chromecast rekommenderar vi en modell från 2015 eller senare. Då vi inte kan garantera bra uppspelningskvalitet via inbyggda Chromecasts rekommenderar vi inte användning av dessa.

Share this post