Frågor

Vad ar skillnaden pa balayage och Folieslingor?

Vad är skillnaden på balayage och Folieslingor?

Balayage med folieslingor kallas för foliayge och är när man gör en balayageteknik och använder sig utav folie. Skillnaden på balayage som används utan folie eller med folie är att tekniken med folie kommer ge dig ett ljusare resultat.

Hur man gör en balayage?

Balayage betyder ”svepning” på franska och innebär att slingor målas med en pensel på fri hand. Tekniken används oftast för att få håret att se naturligt ut, och slingorna blir ofta bredare.

Hur länge håller Balayage?

En riktigt bra balayage-färgning och solblekt look håller i flera månader.

Kan man göra balayage på blont hår?

Passar balayage både blont och svart hår? Är du ute efter en solkysst look nu till sommaren? Då är den här tekniken något för dig. Om du vill ha ett naturligt resultat är ett tips att slinga håret med färger som är max tre nyanser från din riktiga hårfärg.

Vad är Foilayage?

Vad är Foilayage? Foilayage är enkelt förklarat Balayage med folie, närmare bestämt en Balayage behandling där man använder sig av folie för att göra folieslingor.

Hur länge ska Folieslingor sitta i?

Det beror mycket på vilket resultat du vill uppnå och vilken hårkvalitet du har. Det brukar rekommenderas mellan 5-8 veckor för de som har tjockt och starkt hår. Har du däremot tunn och försvagad hårkvalitet kan du låta det gå ungefär 8-10 veckor innan du slingar håret igen.

Vad är en Färgtekniker?

Balayage Luleå Balayage är alltså en färgteknik där färgen målas på håret för frihand i en svepande rörelse för att få en naturlig grund. De mörkare tonerna vid rötterna och de ljusare i längderna ger håret snygga effekter med naturliga skiftningar och behöver inte underhållas lika ofta som en helfärg.

Hur mycket kostar det att göra slingor i håret?

Prisspannet för slingor ligger på 1 500-3 700 kr. Priset varierar beroende på vem av våra frisörer som utför behandlingen samt hur tjockt och långt hår du har. Om du även vill klippa dig, eller lägga till någon annan behandling i samband med din färg, adderas detta på priset.

Hur länge ska hårfärg sitta i hos frisör?

Man kan säga att det i genomsnitt kan ta allt mellan 30 minuter och tre timmar. Men som sagt, exakt hur lång tid beror på dina förutsättningar (hur ditt hår ser ut innan) och önskemål (hur du vill att resultatet ska bli).

Share this post