Rekommendationer

Hur fungerar Travspel?

Hur fungerar Travspel?

Ju fler hästar du väljer, desto större blir systemet och desto högre blir priset. Varje rad, det vill säga varje vald häst i var och en av de sju avdelningarna, kostar 50 öre. Multiplicera antalet hästar i de sju avdelningarna med varandra och multiplicera sedan det med 0,50 kronor för att få fram vad spelet kostar.

Hur stor är vinstchansen på Harry Boy?

Kritiker och insatta travexperter kallar Harry Boy ibland för förlorarnas spel. Det beror dels på att det kan liknas vid Lotto minus chansen på de stora miljonerna. Att spela på hästar är ett skicklighetsspel och utmaningen ligger i att hitta hästarna med högt spelvärde.

Vad betyder värde på V75?

Du får ett värde för varje häst och ser tydligt vilka som är mest spelade på de V75-system som fortfarande har en chans på 7 rätt. Du ser snabbt vilken häst som är bäst för just ditt V75-system. Tabellen visas som en del av startlistan från tidpunkten när första avdelningen är redovisad för V75 samt Grand Slam 75.

Kan man vinna på 6 rätt på V75?

När du spelar V75 vinner du på 7, 6 och 5 rätt Eftersom vinnande kuponger delar på utbetalningen varierar vinsterna på V75.

När ska man lägga Harry Boy?

Harry Boy är perfekt om du är nybörjare eller vill lägga ett spel snabbt. Du bestämmer vilken summa du vill spela för på exempelvis V75, V86 eller Dagens Dubbel och Harry väljer hästarna åt dig. Du kan dessutom prenumerera på Harry Boy eller köpa en påse och få spel till flera olika tävlingar.

När går reserven in på V75?

När du spelar på spelformer som V75 och V86 kan du välja reserver. Om en häst på din kupong blir struken får du in din första reserv och din andra reserv om en ytterligare häst på kupongen blir struken. Har du inte valt reserver får du in reserver enligt insatsfördelningen vid kuponginlämning.

Hur stor är chansen att vinna på Harry Boy?

Hur mycket kan man vinna på trav?

Ett enkelt exempel: V75 är det stora flaggskeppet i ATG:s utbud. Det är här de stora pengarna finns att vinna (rekordet är på 67,3 miljoner), men samtidigt ska mycket till för att du ska vinna över huvud taget. Det är betydligt lättare att vinna på exempelvis V5 eller Dagens Dubbel.

Hur räknas reserver i V75?

Reserver är de som kommer in på exempelvis ett V75-system när någon av hästarna på systemet blir struken. Den som inte fyllt i reserver själv har tidigare fått dessa från den så kallade ”turordningen”, en ranking gjord på startpoäng, vilken i sin tur baseras på resultaten i hästarnas fem senaste starter.

Vilken Harry Boy vinner mest?

Och då blir det utdelning därefter. Som när far och son Bo och Örjan Nilsson i Tanumshede belönades med den högsta Harry Boy-vinsten någonsin. På satsade 180 kronor vann de 20 678 722 kronor på en Harry där Nilssons tog ut några hästar och Harry resten.

Kan man vinna mycket på Harry Boy?

Jag brukar säga att spel på V75 handlar om att ta från de fattiga och ge till de rika. ATG basunerar ju ut att förra veckan var det minsann över tio vinnare som vann över hundra tusen kronor tack vare Harry Boy.

Share this post