Trendig

Hur installera WhatsApp pa iPhone?

Hur installera WhatsApp på iPhone?

Om du inte redan har WhatsApp på din smarttelefon är det enkelt att skaffa från din app-butik. Välj App Store om du har en iPhone.

Hur aktiverar jag WhatsApp?

Sök efter I Google Play/AppStore efter ”WhatsApp” och klicka sedan på knappen ”Hämta” (iPhone) eller ”Installera” (Android) för att påbörja nedladdningen av appen. Appen är gratis att ladda hem. När nerladdningen av appen är klar ändras ”Hämta”/”Installera”-knappen automatiskt till ”Öppna”.

Hur för man över kontakter?

Importera kontakter

  1. Sätt in SIM-kortet i enheten.
  2. Öppna appen Kontakter på en telefon eller surfplatta med Android.
  3. Tryck på menyn uppe till vänster Inställningar. Importera.
  4. Tryck på SIM-kort. Välj kontot där du vill spara kontakterna om du har flera konton på enheten.

Varför kan jag inte öppna WhatsApp?

Det beror ofta på att din telefon har gått ner i viloläge. Genom att slå på telefonen och öppna Whatsapp brukar du också få liv i tjänsten i datorn. För att kunna använda Whatsapp på datorn måste den nämligen vara aktiv på mobilen. Om Whatsapp har varit passiv för länge på mobilen fungerar den inte heller på datorn.

Hur kan jag vara osynlig på WhatsApp?

WhatsApp tillåter dig inte att ansluta till tjänsten och vara osynlig (som i gamla MSN Messenger, till exempel). Detta betyder dock inte att ingenting kan göras för att stoppa irritationen eller åtminstone begränsa aktiviteten hos nyfikna människor som vill veta när vi är online eller när vi senast anslöt.

Hur ansluter man sig till WhatsApp?

För att börja använda Whatsapp installerar du appen på din smartphone och fyller i ditt telefonnummer. Telefonnumret blir alltså din identitet, och appen kopplas ihop med din telefonbok. Du behöver därmed inte själv hålla koll på vem som har Whatsapp, utan du ser det direkt i telefonboken.

Share this post