Rekommendationer

Ar Norton 360 bra?

Är Norton 360 bra?

Norton har under senare åt konstant presterat bra i antiviruslabbens tester, och får i år full pott i AV-Tests omdöme. AV Comparatives ger ett par små minus för en tendens till för många falsklarm och en viss seg hantering av programinstallationer och zip-filer, men ingenting som diskvalificerar programmet.

Hur mycket kostar Norton?

Prislista över prenumerationsförnyelser: Gäller från September 2020

Norton-prenumerationer Antal enheter Årligt prenumerations1
Norton 360 Mobile 1 499,00 kr
Norton Security Ultra Obegränsat 999,00 kr
Norton Mobile Security 1 199,00 kr
Norton Family Premier Obegränsat 399,00 kr

Vad är Norton 360 Deluxe?

Norton 360 Deluxe erbjuder skydd för upp till 5 PC- eller Mac®-datorer, smartphones eller surfplattor. Avancerad säkerhet med antivirus hjälper till att skydda mot befintliga och kommande internethot på dina enheter, och bidrar till att skydda din privata och ekonomiska information när du är uppkopplad.

Vad kostar Norton 360?

Lägsta pris på Norton 360 Deluxe är 58 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 36 jämförda butiker.

Kan man lita på Norton?

Norton-experter är alltid redo att hjälpa till att ta bort virus som kanske slinker in. Vi litar så mycket på vårt skydd mot virus och malware att vi erbjuder Virus Protection Promise. Om enheten får ett virus som våra experter inte kan ta bort, får du pengarna tillbaka.

Hur säkert är Norton?

En av de bästa säkerhetsprogrammen blir tvåa. Varje dag registrerar det oberoende tyska testinstitutet AV-Test över 350 000 nya skadliga program på internet.

Vad är Norton Extras?

Om prenumerationen omfattar flera installationer kan du installera skyddet på ytterligare PC- och Mac-datorer eller mobila enheter utan extra kostnad. Leta upp antalet licensierade enheter som är tillgängliga med prenumerationen för att se om du kan använda Norton-skyddet på andra enheter.

Norton 360 Deluxe har några riktigt bra extrafunktioner. Du slipper till exempel betala extra för att få en VPN-anslutning till internet. Du får dessutom 50 gigabyte lagringsutrymme på Nortons servrar, så att du kan göra en säkerhetskopia av datorns filer till en säker plats.

Finns det gratis antivirus?

Du behöver inte betala hundratals kronor om året för bra säkerhet på datorn. Vi har testat tio gratisalternativ till de stora säkerhetspaketen. Ett bra virusskydd är ett krav i din dator. I alla fall i en Windows-dator, som under decennier varit huvudfokus för hackare och virusskapare världen över.

Share this post