Rekommendationer

Vad kostar Goodiebox?

Vad kostar Goodiebox?

Goodiebox pris 249 kr månad innehållet i lådan kommer alltid att vara en överraskning, och det kommer alltid att ha ett värde på minst 850 kr per box men ofta är det över 1000 kr. Det är lätt att logga in och pausa prenumerationen om man känner att man har för mycket produkter.

Hur mycket kostar Glossybox i månaden?

EN LYXIG BOX FULL AV SKÖNHET GLOSSYBOX är den perfekta vardagslyxen. För endast 159 kr per månad får du hem en lyxig box med fem skönhetsprodukter i originalstorlek eller mindre format (travel size). Välj mellan löpande, tre-, sex-, eller 12-månadersprenumeration*.

Är Box ett svenskt ord?

Ordet box är en synonym till bås och förvaringslåda och kan bland annat beskrivas som ”låda, ask, fack, bås”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av box samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Hur ofta kommer Goodiebox?

LEVERANSTID. 5.1 Efter att du tecknat en prenumeration så kommer du att få GB produkter varje månad.

Vilket datum kommer Goodiebox?

Värdet på skönhetsprodukterna i boxen är minst 750 kr och du betalar endast 199 kr per månad. Goodiebox är en dansk prenumerationsbox som lanserades i Sverige den 10 juni 2019.

När kommer Glossybox i månaden?

Boxen levereras vanligtvis i slutet av varje kalendermånad (för GlossyBox) eller i slutet på var tredje månad (för The Man Box). 5.2 Beroende på vart i landet du bor kommer du få boxen levererad av PostNord alternativt Bring.

Kan man återanvända vadderade kuvert?

Hej! Det går bra att använda kuvertet som emballage, portot som ingår är förbrukat då brevet är skickat en gång. Du kan använda kuvertet som emballage men kom ihåg att frankera brevet samt ta bort alla gamla adressuppgifter som kan finnas på kuvertet.

Vad kostar ett Sverigepaket?

Fraktkostnad Sverige

Typ Pris (ex. moms) Lev.tid
Paket – dörr/dörr (1-5 kg) 224 SEK 1-2
Paket – dörr/dörr (5-10 kg) 244 SEK 1-2
Paket – dörr/dörr (10-20 kg) 314 SEK 1
Paket – dörr/dörr (50 kg) 574 SEK 1

Share this post