Ny

Hur lange sparas bilder i iCloud?

Hur länge sparas bilder i iCloud?

Överför de senaste 30 dagarnas bilder och upp till 1 000 bilder. Hämtas till iPhone, iPad och iPod touch i en mindre upplösning. Dina bilder hämtas högupplösta till din Mac eller pc. Redigeringar du gör uppdateras inte över alla enheter.

Hur ofta uppdateras iCloud?

Eftersom kalendern Födelsedagar på iCloud uppdateras dagligen kanske det inte syns några ändringar för födelsedagar i appen Kalendrar förrän nästa dag.

Vad är iTunes molnet?

Du kan logga in på Apple Music på Android eller logga in på Apple TV-appen på din smart-tv eller strömningsenhet. På din pc kan du logga in på iTunes för Windows för att köpa filmer och tv-program eller lyssna på låtar på Apple Music.

Hur får jag tag i mina bilder på iCloud?

Med iCloud-bilder kan du bläddra och söka i alla bilder och videor från alla enheter som du har och dela med dina vänner….Aktivera iCloud-bilder

  1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud.
  2. Tryck på Bilder.
  3. Tryck för att slå på iCloud-bilder om det inte är aktiverat.

Hur sparar jag bilder i iCloud?

Lagra bilder och videor i iCloud

  1. Tryck på Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Bilder.
  2. Slå på iCloud-bilder.
  3. Välj Optimera iPhone-lagring om du vill spara utrymme på din enhet.

Hur frigöra utrymme iCloud?

För att hantera detta, gå till din iCloud-meny och klicka på Hantera lagring. Du kan se vilka appar som upptar utrymme. Klicka på enskilda appar och du kan radera sina data från din iCloud. Även om du har massor av appar med små mängder lagring, kan det enkelt lägga upp.

Hur kommer jag in i iCloud?

Det här lagringsutrymmet kan du använda för att säkerhetskopiera din enhet och se till att alla dina bilder, videor, dokument och sms lagras på ett säkert sätt och uppdateras överallt….iCloud-lagring

  1. Gå till Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på iCloud. Högst upp visas mängden iCloud-lagring du har använt.

Share this post