Allmänning

Kan man kopa fran eBay i Sverige?

Kan man köpa från eBay i Sverige?

Världens största auktionsajt, Ebay, finns i flera länder, som brittiska www.ebay.co.uk och tyska www.ebay.de. Men säljarna kan ändå komma från hela världen. Kolla alltid varifrån auktionsvaran skickas. Reglerna för moms och tull är desamma oavsett om säljaren är privatperson eller företag.

Vad är eBay för något?

Om du prenumererar på en tjänst från en länk på den här sidan kan Reeves and Sons Limited tjäna en provision. Se vår etik uttalande. eBay är en online shopping webbplats som är mest känd för sina auktioner och konsument till konsumentförsäljning.

Hur pålitligt är eBay?

Min erfarenhet av eBay har nästan uteslutande varit god. Praktiskt taget alla varor har kommit inom rimlig tid och de varor som inte har kommit har eBay sett till att jag får pengarna tillbaka för. Jag uppskattar verkligen deras söksystem och plattform och är därför mån om att ge min bild.

Hur betalar jag på eBay?

Detta gör du enkelt genom att logga in på ditt Ebay konto , gå in på fliken → ”My ebay” sen → ”Account” där efter fliken → ”Paypal Account”. På ”Paypal account” ska du skriva in din hotmail som du har på Paypal. Alltså din hotmail som är kopplat till ditt Paypal & som du också har för att logga in på din paypalkonto.

Hur fungerar Paypal på eBay?

Mottagaren får pengarna utan att se ditt kreditkorts- eller bankkontonummer. Säljare eller mottagare kan överföra pengar från ett PayPal-konto till ett bankkonto eller kreditkort. Eller så kan de använda sitt PayPal-konto till att betala online.

Måste man betala tull på Ebay?

Samma regler kring moms, tull och andra avgifter som för övrig näthandel gäller om du handlar av privatpersoner på auktionssajter som Ebay eller Amazon. Varken svensk eller europeisk konsumentköplag gäller dock när du köper något från en privatperson.

Har eBay Klarna?

Klarna samarbetet är nog det sämsta genom tiderna. Klarna är ett skitföretag som ingen borde sammarbeta med. Sök om klarna så kommer det fram mer info.

Share this post