Blogga

Vilken surfplatta ska jag valja?

Vilken surfplatta ska jag välja?

Många väljer en surfplatta med en skärm på 10-12 tum, och om du inte har några speciella behov eller önskemål, är det förmodligen också en lämplig storlek för dig. Förutom att titta på storleken på skärmen, kan det också vara en bra idé att titta på skärmens upplösning. Den mäts i PPI-pixlar per tum.

Vad ska man ha för surfplatta till barnen?

Bästa surfplatta för barn 2022

  • Amazon. Fire 7.
  • Amazon. Fire HD 8 Kids Edition.
  • Amazon. Fire HD 10 Kids Pro.
  • iPad. 10.2 (2021)
  • Samsung. Galaxy Tab A8.
  • Amazon. Fire HD 10 Kids Edition.
  • Kurio. Tab Connect.

Kan man ha SIM-kort i surfplatta?

Platta med eller utan SIM-kortplats Om du vill kunna använda surfplattan var som helst och inte har en surfmobil som kan fungera som hotspot så måste du köpa en platta med SIM-kortplats. Däremot kan du vänta med att teckna surfabonnemang om du har tillgång till wifi (trådlöst nätverk) hemma.

Hur bra är Lenovo surfplatta?

Lenovo Tab P11 Pro Den här plattan har en 11,5-tums OLED-skärm på 1600 x 2560, så den är stor, skarp och har en kraftfull OLED-teknik. Den stöder också HDR10, så det är en glädje att se använda, med den enda lilla besvikelsen i dess konventionella 60Hz uppdateringsfrekvens.

Vilken surfplatta är bäst i test?

Samsung Galaxy Tab S3 är den ledande surfplattan som kör Android just nu och även den som är utsedd till bäst i test. Det är en kraftfull modell med riktigt bra kapacitet och där Android-användare känner igen sig.

Vilken surfplatta är bäst för 2020?

Bästa surfplatta 2020 1 Apple iPad Pro 11 (2018) 2 Apple iPad Pro 12.9 (2018) 3 iPad 10.2 (2019) 4 iPad Air (2019) 5 Samsung Galaxy Tab S7 Plus 6 iPad Mini (2019) 7 iPad Pro 10.5 (2017) 8 Samsung Galaxy Tab S6 Lite 9 Microsoft Surface Pro 10 Samsung Galaxy Tab S6

Vad är de snyggaste surfplattorna på marknaden?

Det går inte att förneka att när det kommer till de snyggaste surfplattorna så är det Apple som tillverkar dem. Apple 10.2″ 32 GB har en skärm på 10,2 tum och väger endast 483 gram. Tjockleken på 7,5mm bidrar även till att den är otroligt lätt att hålla – även med bara en hand. Baksidan är gjord av metall och är väldigt len.

Vad är en större skärm för surfplatta?

En större skärm gör det lättare att läsa, se på video och se mer av webbsidorna när du surfar. 8 tum, som är den andra vanliga storleken idag, är ett smidigt format när det gäller att bära med sig surfplattan eller förvara den i en väska.

Vad är skillnaden på läsplatta och surfplatta?

Till skillnad från surfplattor som har inbyggd belysning bakom skärmen så utnyttjar läsplattor istället det naturliga ljuset. Detta gör att läsplattor är överlägsna utomhus i solljus där många surfplattor är svåra eller rent av omöjliga att läsa på.

Varför ska man ha en surfplatta?

Jämfört med en bordsdator och de flesta bärbara datorer är surfplattan en smidig och lättburen handdator som du kan ta med dig överallt. Oavsett om du ligger och surfar i sängen eller tar med den på semestern så är surfplattan oslagbar i sin enkelhet och portabilitet.

Share this post