Ny

Ar Podbean gratis?

Är Podbean gratis?

Användaren kan välja att köpa Podbean VIP-prenumeration för att ta bort annonser och få avancerade funktioner, inklusive: Anpassa hemsida, obegränsad spellista och prioritetssupport. Nuvarande pris för Podbean VIP-prenumeration är $ 9,99 USD per år och kan variera från land till land.

Vad är Podbean?

Podbean är användarvänlig och erbjuder nästan alla tjänster som en poddsändare kan behöva, så det är ett bra alternativ oavsett om du precis har börjat dra nytta av deras gratisplan eller redan har ganska erfarenhet av podcasting.

Vilken PODD app är bäst?

Podcast Republic är min favorit android podcast app. Det stöder iTunes- och YouTube-kanaler, har liveradioströmning, möjligheten att spara podcasts till ditt SD-kort, automatisk nedladdning, Android Wear-stöd och massor mer.

Vilken är den bästa podcast appen?

Pocket Casts Det finns mängder med poddappar för Android, men Pocket Casts för tillfället den bästa appen för ändamålet till Android. Den är enkel och överskådlig att navigera i, och du kan hitta både svenska och internationella program. Dessutom är den gratis.

Vilken är Sveriges största PODD?

Kantar har sammanställt data över Sveriges populäraste podcasts under 2019 – här är resultatet. ”P3 Dokumentär” är den mest vällyssnade podden när Kantar sammanställer statistik från både Poddindex och Orvesto Konsument för 2019. Två på listan hamnar ”Sommar & Vinter i P1”, följt av ”P1 Dokumentär”.

Vem äger Podplay?

Podplay är Bauer Medias digitala podcastplattform och finns tillgänglig på podplay.com och som app till iPhone och Android. På Podplay finns ett stort urval av populära poddar inom bland annat true crime, dokumentär och komedi. Lyssna när du vill, var du vill – helt gratis.

Vad är Podplay?

Det är en podcast med fokus på humor, men i slutändan kommer ni kanske också lära känna killarna lite bättre.

Share this post