Blogga

Hur hittar man nya kontakter pa Skype?

Hur hittar man nya kontakter på Skype?

Skriv personens Skype-namn, fullständiga namn eller e-postadress i sökrutan. Klicka på fliken Skype-katalog för att söka i katalogen. När du ser posten för den person du vill lägga till pekar du på deras bild för att visa alternativen (till exempel meddelande, röstsamtal, videosamtal eller lägg till i kontakter).

Hur ringer man videosamtal på Messenger?

Ladda ned appen Messenger** till din telefon eller surfplatta. registrerar du ditt telefonnummer. vill kontakta. Tryck på videosymbolen för att påbörja ett videosamtal.

Hur videochatta på Messenger?

Starta appen Messenger. Tryck på Personer nere till höger. Tryck på Skapa rum och välj de personer som ska vara med i videosamtalet. Skicka länken till dem som ska vara med men som saknar Facebookkonton.

Hur ringer man från Messenger?

Funktionen finns i Facebooks app Facebook Messenger, alltså bara för dig som har Ios eller Android. Du ringer ett nytt samtal genom att leta upp den kontakt du vill ringa. I Messenger-appen gör man det genom att klicka på en kontakt och sedan välja “i”-symbolen för att få fram knappen för gratis samtal.

Hur ska du logga in på Skype?

Gå till www.skype.com och klicka på ”Skaffa Skype” samt välj den typ av dator du har (Windows, Mac eller Linux). Klicka sedan på ”Ladda ner Skype” och följ stegen för att installera programmet på din dator. Innan du kan logga in och börja ringa måste du registrera dig.

Vad behöver du för att kunna ringa med Skype?

Du betalar bara för din vanliga internetanslutning. För att kunna ringa videosamtal med Skype behöver du först och främst en dator med bredbandsuppkoppling och programmet Skype installerat (du laddar ner det gratis från www.skype.com ). Du behöver också en kamera, högtalare och mikrofon. Många bärbara datorer har idag en webbkamera med mikrofon

Vad kostar ett videosamtal med Skype?

Ett videosamtal på dator mellan två Skype-användare är gratis. Du betalar bara för din vanliga internetanslutning. För att kunna ringa videosamtal med Skype behöver du först och främst en dator med bredbandsuppkoppling och programmet Skype installerat (du laddar ner det gratis från www.skype.com).

Hur lägger man till en ny kontakt på Skype?

Lägga till en kontakt som har ett Skype-konto

  1. I sökrutan skriver du personens namn, e-postadress, IM-adress eller Skype-nummer.
  2. När du skriver ändras vyn till Mina kontakter.
  3. Högerklicka på personens bild > Lägg till i kontaktlistan > välj kontaktgruppen.

Share this post