Frågor

Ar Huawei vattentat?

Är Huawei vattentät?

Jag saknar dock en vattentät telefon även om jag uppskattar att de regnskyddat den enligt IP-klass 53 i stället för att strunta i vattenskyddet helt. Skärmen på Huawei P30 har trots allt rätt tunna ramar, i synnerhet i över- och underkant.

Är Huawei P20 Pro vattentät?

Dessutom är P20, i motsats till P20 Pro, inte vattentät. Allt detta är något att fundera på. Det är å andra sidan ingen tvekan om att P20 ger mycket för pengarna. Den ligger i samma prisklass om nya OnePlus 6, vilket är en rejäl utmaning för P20.

Är Huawei P20 vattentät?

Huawei P20 har en design som ger den en IP53-klassificering mot damm och vatten. Det betyder att den är vattentålig för att klara lätt regn. Den är dock inte vattentät och är inte gjord för ett oväntat besök i en sjö eller ens i toaletten.

När kom Huawei P30 Pro?

2019-03-26: Premiärdags för Huawei P30 Pro I dag tisdag 26 mars går lanseringen av Huaweis nästa flaggskeppsmodell av stapeln.

När släpptes Huawei P30?

Den här telefonen från Huawei släpptes 2019 och bjuder på fyra bakre kameror (upp till 40 Mp), en 32 MP-frontkamera och en kraftfull octa core-processor. Med en 6.47-tums OLED-skärm och vattentåligt skal är detta telefonen för dig som bara vill ha något som fungerar.

Är Huawei P30 PRO bra?

Recension. Med bra design och färgalternativ, enorm batterilivslängd, massor av kraft och mångsidiga kameror, är P30 Pro inte bara en fotograferingstelefon, det är utan tvekan den bästa flaggskeppstelefonen vi såg lanseras 2019.

Är Huawei P30 bra?

Huawei P30 är en överraskande bra smartphone. Den är kraftfull, har en bra kamera för sin prisklass och en riktigt imponerande batteritid för sin storleksklass. Med en hörlursport som inte inkluderas i Pro-modellen och en mer kompakt design kan vi till och med se många konsumenter föredra P30 framför P30 Pro.

Hur bra är Huawei telefon?

Sammanfattning. Huawei P40 Pro är en magnifik Android-mobil med en otroligt bra kamera, en stilren och lyxig design, bra prestanda, bra skärm, bra batteritid och de flesta funktioner vi kan önska. Den är också omöjlig att rekommendera. Hårdvaran är kanske bra nog för dig som tycker att teknikstrul är underhållande.

Hur mycket kostar Huawei P30 Pro?

Produktinformation. Lägsta pris på Huawei P30 Pro 8GB RAM 256GB är 8 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik. Huawei Huawei P30 Pro 8GB RAM 256GB släpptes 2019 och den är laddad med fyra bakre kameror (upp till 40 Mp), en 32 MP-frontkamera och en kraftfull octa core-processor.

Hur bra är Huawei P30 Pro?

P30 Pro har stöd för snabbladdning med riktigt hög effektivitet. Medföljande laddare fyller batteriet till 70% på en halvtimme, och sedan fullt på en halvtimme till. P30 Pro har också trådlös laddning, och samma möjlighet som Mate 20 Pro att fungera som trådlös qi-laddare till andra prylar.

Är det säkert att köpa Huawei?

Google var särskilt högljudd över att förhindrande av att Huawei använder sin version av Android potentiellt skulle kunna leda till nationella säkerhetsproblem genom att personer som använder ett Huawei-utvecklat ersättnings-OS – nu avslöjat att det är HarmonyOS .

Share this post