Rekommendationer

Ar Apple Watch 5 vattentalig?

Är Apple Watch 5 vattentålig?

Apple Watch är vattentålig, men inte vattentät. * Du kan till exempel ha på dig och använda din Apple Watch när du tränar (svett är till exempel inget problem), när det regnar och när du tvättar händerna.

När släpptes Apple Watch serie 5?

Från och med idag går det att beställa Apple Watch Series 5 (GPS) i 41 länder och regioner och Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) i 22 länder och regioner. Båda modellerna kommer till butikerna fredagen den 20 september. Med Always-On Retina-skärmen är det enkelt att kolla klockan och relevanta värden när du tränar.

Är Apple Watch 5 bra?

Även om det inte regnar nya funktioner är det som tillkommit riktigt bra. Med en beprövad design är Apple Watch 5 utvändigt identisk med sin föregångare. Det ger ett lätt och praktiskt yttre. Watch OS är smidigt och lättnavigerat och med en självständig App Store kan Apple Watch 5 agera mer självständigt än någonsin.

Vad kan man göra med Apple Watch 5?

Se vad klockan är och använd apparna Alarm,Timer och Tidtagarur. Håll koll på dina aktivitetsmål. Visa foton med synkade fotoalbum. Lyssna på musik, podcaster eller ljudböcker som du har synkroniserat med din Apple Watch.

Kan man simma med Apple Watch 5?

När träningen startar låses skärmen automatiskt för att förhindra oavsiktliga tryck från vattendroppar. Pausa din simning genom att trycka på Digital Crown och sidoknappen samtidigt. Återuppta din simning genom att trycka på Digital Crown och sidoknappen igen.

När lanserades Apple Watch Series 6?

Apple Watch 6: Säljstart och pris Apple Watch 6 presenterades under företagets Time Flies-evenemang den 15 september 2020, som livestreamades som ett virtuellt evenemang på grund av Covid-19-pandemin. Apple Watch 6 började att säljas den 18 september och finns alltså ute i handeln nu med priser från 4500 kronor.

När släpptes Apple Watch 6?

Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) går att beställa idag på apple.com och i Apple Store-appen och finns från och med fredagen den 18 september i USA, Puerto Rico och 21 andra länder och regioner.

Kan man ringa med Apple Watch 5?

Ringa ett samtal Öppna appen Telefon på Apple Watch. Tryck på Kontakter och rulla genom att vrida på Digital Crown. Tryck på kontakten du vill ringa upp och tryck sedan på telefonknappen. Tryck på FaceTime-ljud om du vill starta ett FaceTime-ljudsamtal eller tryck på ett telefonnummer.

Vad kan man göra med sin Apple Watch?

Eftersom Apple Watch sitter på din handled kan den göra saker som dina andra enheter inte klarar av. Du får en träningspartner som mäter alla dina rörelser och ger dig viktig information om din hälsa. Dessutom kan du hålla kontakten med nära och kära och uppdatera dig om saker du bryr dig om.

Share this post