Blogga

Vad ar vitsen med WhatsApp?

Vad är vitsen med WhatsApp?

Ring, chatta, sms:a och videosamtala utan att det kostar en enda krona med en av världens populäraste appar – WhatsApp. Telefoni, chatt och videosamtal är tre olika sätt att kommunicera. Vissa av dina bekanta föredrar kanske att chatta, medan andra trivs bäst med gamla hederliga telefonsamtal.

Kan man bli hackad via WhatsApp?

De är ofta lätta att upptäcka, och det blir svårare och svårare att ”tugga” på bedrägeriet. Men om du förmodligen får ett SMS från WhatsApp-applikationen, ber du om verifieringskoden, något vanligt idag i vissa applikationer som kräver viss verifiering via SMS, du kan falla i fällan oskyldigt.

Vilka är de bästa apparna?

Med så många appar kan surfa genom butiken bli överväldigande, och några felaktiga val i vad du ska ladda ner kan leda till att du bara håller dig borta från det i allmänhet….

BÄSTA APPS-KATEGORIER
• AR och VR (icke-spel) • Böcker, ljudböcker och podcaster
• Smart hem • Väder
• Skriva • Grafisk design

Kan man lita på WhatsApp?

Vem pratar du med på WhatsApp | Säkerhetskollen. WhatsApp är en applikation för kommunikation genom text, bild och videosamtal med andra och är en krypterad tjänst. Målgruppen är oftast lite äldre, de yngre använder sig framförallt av Snapchat, TikTok och Discord.

Vilken är den mest använda appen 2021?

Mest nedladdade under året Utöver att utse de bästa apparna har Apple även sammanställt vilka som lockat till sig flest nedladdningar i Sverige under 2021 och då är det tydligt att nyttoappar dominerar med videomötesappen Microsoft Teams i topp. 1. Among us!

Vilken app används mest i Sverige?

1. Tiktok. Tiktok blev snabbt en av världens största appar under 2020. Det här är en videoapp där tanken är att användaren ska spela in korta klipp med sig själv.

Share this post