Ny

Hur laser man upp Dino Dalen?

Hur låser man upp Dino Dalen?

– Du måste ha hjälpt Nic Stoneground att flyga iväg i sin luftballong mot Dinodalen i uppdraget ”Med luftballong till den gömda dalen”. Ni som ännu inte fullföljt dessa krav har nu hela helgen + ytterligare några dagar på er att försöka komma ikapp.

Vilken level låser man upp Dinodalen?

Jag vet att man måste vara i level 14 för att komma in i dinodalen och att man måste ha gjort alla Nic’s uppdrag.

Vad heter dalen norr om Valedale SSO?

Den Gömda Dinosauriens Dal, av spelare ofta förkortat till Dinodalen, är en mytomspunnen, alltid snötäckt dal eller krater som ligger norr om Valedale. Upptäcksresaren Nic Stoneground befinner sig på en expedition i dalen.

Vart finns Nic Stoneground i SSO?

Nic Stoneground är en ballongfarare och forskare som för tillfället arbetar i Den Gömda Dinosauriens Dal. Han har skrivit flera böcker om sina resor, och böckerna finns tillgängliga i Silvergladegodsets bibliotek.

Hur låser jag upp Epona?

Epona är det område som kräver högst level från spelaren, som måste ha utfört uppdrag i Den Gömda Dinosauriens Dal för att få tillgång till området. Det krävs också att spelaren har slutfört alla tidigare uppdrag med Mr. Kembell samt att spelaren har minst ryktet Vänligt Inställd med G.E.D.:s. Jarlaheimskontor.

Hur man låser upp Gyllenåsarnas Dal?

För att komma in i Gyllenåsarnas dal måste du vara på minst level 12 och ha klarat av vissa uppdrag i Silverglade, samt följande uppdrag:

  1. Cirkusens mysterier.
  2. Mötet i heliga dungen.

Vilken level måste man vara i för att komma till Epona?

För att spelaren ska få tillgång till Epona krävs följande: Spelaren måste vara på åtminstone level 16. Spelaren måste ha avslutat uppdraget där denne går med på att hjälpa Nic Stoneground att utforska Den Gömda Dinosauriens Dal. Spelaren måste ha avslutat uppdragsserien med Gunter, Helga och Gretchens sommarhus.

Vilken amerikansk delstat kommer Josh ifrån SSO?

Karriär. Josh Turner föddes i det lilla samhället Hannah i den amerikanska delstaten South Carolina.

Hur låser man upp Gyllenåsarnas dal på SSO?

Vart finns Helga i SSO?

Helga är en tysk spion som är turist i Jorvik tillsammans med sin sin familj.

Share this post