Rekommendationer

Kan man spraya parfym pa klader?

Kan man spraya parfym på kläder?

Du bör ej applicera parfym på kläderna. Använder du en parfym med hög koncentration, exempelvis en Parfum, kan det orsaka fläckar. Dessutom kan parfymen dofta väldigt annorlunda. Dina egna doftämnen och din huds ph-värde har en avgörande roll i hur länge en doft sitter kvar.

Vad är en Fragrance Mist?

Förenklat så kan man säga att parfym är koncentrerad doft medan fragrance mist är något utspätt och body mist ännu mer utspätt. Att fragrance mist och body mist är ”utspätt” betyder egentligen inte att dem är sämre. De olika produkterna används helt enkelt vid olika tillfällen.

Vad är det för skillnad på Body Mist och parfym?

Till skillnad från en parfym, som vanligtvis ger en koncentrerad, ihållande doft, har en Body Mist ofta en mildare doft som kan sprayas över hela kroppen och som inte sitter kvar på huden lika länge.

Hur många sprut räcker med parfym?

Spraya inte på för mycket, det räcker oftast med att spraya handleden en gång, och sedan spraya i luften och gå igenom molnet av parfym. Tänk på att den inte räcker hela dagen. En parfym håller ca 4h.

Hur använder man en body mist?

Body Mist är precis lika väldoftande som en parfym, men i mindre dos och du sprayar den över hela kroppen istället för koncentrerade punkter. En Body Mist är också så mycket mer än en doft, du kan ofta använda dem på lakan, i rummet och ofta har de även andra egenskaper såsom återfuktande effekter.

Hur man använder body mist?

En body mist är en lätt spray som ofta innehåller fuktbevarande ämnen och har närande egenskaper. En body mist kan man med fördel spraya över hela kroppen och gärna när man har kommit ut ur duschen, just för att återfukta huden och för att förstärka känslan av att vara ren och fräsch.

Vad har man Bodymist till?

Vad är en body mist? En body mist är en lätt spray som ofta innehåller fuktbevarande ämnen och har närande egenskaper. En body mist kan man med fördel spraya över hela kroppen och gärna när man har kommit ut ur duschen, just för att återfukta huden och för att förstärka känslan av att vara ren och fräsch.

Vad använder man body mist till?

Share this post