Blogga

Vad kostar barometern digitalt?

Vad kostar barometern digitalt?

Vad kostar det att få tillgång till appen? Du kan prenumerera på surfpaketet för 99 kr per månad. Då får du tillgång till appen MinBarometern samt plusartiklar på barometern.se. Om du dessutom vill ha tillgång till e-tidningen finns det digitala paketet för 159 kr per månad.

Vad kostar barometern?

3 månader från 149 kr. Välj mellan Digital Plus (allt innehåll och alla livesändningar på barometern.se och ot.se, nyhetsappen MinBarometern eller MinOT samt E-tidning mån-lör) eller paket Komplett (då ingår även papperstidning mån-lör).

Vad kostar Ölandsbladet?

Du får tillgång till allt innehåll på olandsbladet.se och nyhetsappen ’MinÖlandsbladet’ med senaste nytt om allt som händer på Öland. De första två månaderna kostar endast 2 kronor. Därefter förlängs prenumerationen automatiskt en månad i taget till ordinarie pris (109 kr/mån).

Hur säger man upp Barometern?

Om du av någon anledning vill säga upp din prenumeration behöver du kontakta Kundcenter. Du får betala för de dagar tidningen har levererats till dig. Utebliven betalning är inte samma sak som att säga upp prenumerationen. Om prenumerationen sägs upp innan den löper ut återbetalas resterande belopp endast vid dödsfall.

Vad kostar en annons i Barometern?

Vi kan hjälpa dig med kreativa annonslösningar och bästa mediemixen som ger fart på ditt företags affärer. Låt oss berätta mer om de möjligheter vi kan ge. Jag är intresserad av att annonsera i Barometern-OT!…Specialplaceringar.

Kalmar 1.581 kr
Oskarshamn 1.278 kr
Kalmar + Oskarshamn 1.865 kr

Hur ofta kommer Ölandsbladet?

Ölandsbladet

Ölandsbladet
Publikationstyp Dagstidning
Frekvens 3 dagar
Upplaga 8 700
Huvudägare Tryckeri AB Öland, ingår i Gota Media,

Vem äger Ölandsbladet?

Ölandsbladet ingår i Gota Media – en koncern vars varumärken täcker mediemarknaden i drygt 40 kommuner i västra och sydöstra Sverige.

Vilka dagar kommer barometern?

Dygnet runt.

  • Digital Bas. Alla nyheter på barometern.se, ot.se och i nyhetsappen. 139 kr. Priset gäller per månad – ingen bindningstid.
  • Populärt val. Digital Plus. E-tidning, allt innehåll på barometern.se, ot.se och i nyhetsappen. 199 kr.
  • Helg. Komplett. Komplett.

Vilka dagar kommer Ölandsbladet?

Tidningen idag Tidningen utkommer alltjämt varje tisdag, torsdag och lördag. Priset är idag 20 kronor per nummer.

Vad händer på Öland denna vecka?

Våra evenemang på Öland 2022

  • 3/6-12/6. Yogavecka » Space of love.
  • 23-26/6. Midsommar » Traditionsenligt firande för hela familjen!
  • Vecka 26. Träningsvecka »
  • 25-28/8. Böda Sand Jump for Hope »
  • 2022. Cobödabana »
  • 18 juni 2022. Öland Ultra »
  • 29 juni 2022. Böda Beach Run »
  • 8 juli 2022. Böda Sands-loppet »

När ska dn vara utdelad?

Utdelningstiden av morgontidningen kan variera och beror på olika faktorer, till exempel om det är helg eller vardag, om du bor i tätort eller landsbygd. Distributionsbolaget jobbar alltid för att få ut tidningen i tid till dig men ibland förorsakas förseningar av faktorer som distributionsbolaget inte kan påverka.

Taltidningen kostar lika mycket som en vanlig prenumeration. Är du redan idag fullbetalande prenumerant på tidningen får du 90 % i rabatt på taltidningen. Är det första gången du prenumererar på taltidningen erbjuder vi en provperiod på 3 månader för endast 50 kronor.

Share this post