Allmänning

Hur laddar man ner iTunes pa pc?

Hur laddar man ner iTunes på pc?

Hämta iTunes från Apples webbplats och klicka sedan på Hämta för att hämta iTunes-installationsprogrammet. Klicka på Spara (inte på Kör) i dialogrutan som visas. Om du har Windows 10 kan du hämta senaste versionen av iTunes från Microsoft Store.

Kan man ha iTunes på Windows?

På din pc. Om iTunes inte är installerat på din dator kan du hämta iTunes från Microsoft Store (Windows 10 eller senare). Du kan också hämta den senaste versionen av iTunes från Apples webbplats.

Hur kommer jag till iTunes?

Du kan logga in på Apple Music på Android eller logga in på Apple TV-appen på din smart-tv eller strömningsenhet. På din pc kan du logga in på iTunes för Windows för att köpa filmer och tv-program eller lyssna på låtar på Apple Music.

Varför kan jag inte installera iTunes på min dator?

Kontrollera att din kontoinformation stämmer och att det inte är något problem med ett tidigare inköp som du måste korrigera. Välj Konto > Visa mitt konto och logga in (om det behövs). Kontrollera kontoinformationen genom att klicka på Hantera betalningar bredvid Betalningsinformation.

Varför funkar inte iTunes på datorn?

Om det visas ett meddelande om att datorn inte kan ansluta till iTunes Store väljer du ett annat objekt från popupmenyn (t. ex. Podcaster) och klickar sedan på Affär igen. Om datorn fortfarande inte kan ansluta kontrollerar du att din internetanslutning fungerar genom att öppna en webbläsare och besöka en webbplats.

Varför syns inte Iphone i iTunes?

Kontrollera att du har den senaste mjukvaran på din Mac eller Windows-dator. Se till att du har den senaste versionen om du använder iTunes. Om varningen Vill du lita på den här datorn visas ska du låsa upp datorn och trycka på Lita på. Om du inte kan låsa upp din enhet kan det bero på att du har glömt din lösenkod.

Kan inte koppla iPhone till iTunes?

Se till att din iOS- eller iPadOS-enhet är påslagen, upplåst och på hemskärmen. Kontrollera att du har den senaste mjukvaran på din Mac eller Windows-dator. Se till att du har den senaste versionen om du använder iTunes. Om varningen Vill du lita på den här datorn visas ska du låsa upp datorn och trycka på Lita på.

Share this post