Allmänning

Hur mycket ar en iPhone X vard?

Hur mycket är en iPhone X värd?

Idag är lägsta pris på iPhone X 64GB 9275 kr. För det priset får du en smartphone med skärm från en av de främsta tillverkarna. En telefon som dessutom har en hexa core-processor och 64 GB internminne.

Vad kan man sälja en iPhone X för?

Välj din telefon

  • iPhone 13 Pro MaxPrisuppskattning: Upp till 13030 kr.
  • iPhone 13 ProPrisuppskattning: Upp till 12820 kr.
  • iPhone 13Prisuppskattning: Upp till 8340 kr.
  • iPhone 13 MiniPrisuppskattning: Upp till 7610 kr.
  • iPhone 12 Pro MaxPrisuppskattning: Upp till 7770 kr.
  • iPhone 12 ProPrisuppskattning: Upp till 7040 kr.

Vad kostar en begagnad iPhone X?

Hur köper jag en billig iPhone X? Med lagringskapacitet på 64 GB och 256 GB ligger priset på en ny iPhone X mellan 11 000 och 14 000 kr. Men tack vare oss på iXpress och vårt utbud av begagnade iPhone X-telefoner kan du njuta av rabatter på upp till 40 och 50% vilket gör det betydligt billigare.

Vad är din gamla telefon värd?

Listan visar hur mycket pengar det går att få i avdrag på abonnemangskostnaden eller som kan skänkas till Barncancerfonden när mobilen lämnas in hos Tre. Du kan även snabbvärdera din gamla mobil på tre.se för att se preliminärt hur mycket den är värd.

Var kan jag sälja min gamla mobil?

Hos MyTrendyPhone kan du sälja din mobil extremt enkelt och snabbt. Vi erbjuder bra priser och vi tar även emot skadade enheter. Vi ska se till att telefoner som säljs till oss antingen återvinns på ett ansvarsfullt sätt eller repareras och säljs vidare till någon som behöver dem.

Hur mycket är din gamla mobil värd?

Men det gå också att få bra med pengar om du har betydligt äldre mobiler liggande hemma i byrålådan. Klassikern Nokia 3 310 har ett värde på mellan 100 och 600 kronor, och har du en Apple Iphone 2G, den första i serien, kan du räkna med minst 1 000 kronor.

Var kan man sälja gamla mobiler?

Vårt inbytesprogram heter 3Återvinn och gör det möjligt för våra kunder att lämna in en gammal mobil och få avdrag på den nya. Det är snabbt, enkelt och säkert.

Share this post