Rekommendationer

Vem ligger bakom Rocker?

Vem ligger bakom Rocker?

Företagets grundare är Dennis Ahlsén, Jonas Hultin och Mathias Johansson, Dennis har tidigare bland annat startat Lendo. Bland de största ägarna återfinns Schibsted och LMK Industri. LMK Industri är ett investmentbolag som förvaltar den avlidne Axis-grundaren Mikael Karlssons förmögenhet.

Är Rocker pålitligt?

Rockers lösningar är bra – inte minst för resenären. Bra att dom är snabba att svara på mejl i supporten.

Vad kostar rocker?

Det biometriska kortet är inkluderat i vårt Premiumpaket som kostar 99 kr/mån. Med Rockerkortet slipper du alla avgifter och extra valutaväxlingspåslag när du betalar utomlands (VISA:s växlingskurs gäller och Rocker lägger inte på extra avgifter). Stora bankomatuttag, över 3 000 kr/månad, medför en avgift på 1,25%.

Vad hette rocker?

Rocker (som tidigare hette Bynk) har därmed kunnat lägga i en högre växel och satsat hårt för att få in nya låntagare. Det har bland annat resulterat i påkostade reklamkampanjer som skymtas över hela landet.

Kan man betala räkningar med Rocker?

Du kan välja att betala med Swish, faktura, delbetalning och Rockerkort. Vilka utbetalningssätt finns tillgängliga? Du kan välja att få utbetalt via en snabb utbetalning direkt till ditt Rockerkort.

Kan man lita på Rocker bank?

Rocker Visa kort är ett mångsidigt kort som är kostnadsfritt att äga och använda. I och med dess cashback på 0,5 % – 10 %, avsaknad av valutapåslag och reseförsäkring är det perfekt som vardagskort såväl som resekort. Just nu: Få 500 kr gratis så fort du tecknat kortet och gjort 3 kortköp via vår länk.

Hur betalar man med Rocker?

Du kan välja att betala med Swish, faktura, delbetalning och Rockerkort. Vilka utbetalningssätt finns tillgängliga? Du kan välja att få utbetalt via en snabb utbetalning direkt till ditt Rockerkort. Om du inte har ett Rockerkort så kan du enkelt ladda ner Rockerappen och ansöka om ett kort på bara några minuter.

Är Rocker gratis?

Med Rockerkortet slipper du alla avgifter och extra valutaväxlingspåslag när du betalar utomlands (VISA:s växlingskurs gäller och Rocker lägger inte på extra avgifter). Stora bankomatuttag, över 3 000 kr/månad, medför en avgift på 1,25%.

Share this post