Trendig

Hur anvander man illuminator?

Hur använder man illuminator?

Tänk på att applicera highlighter på områden du vill framhäva, områden som normalt sett träffas först av solens strålar – dvs kindbenen, nästipp och näsrygg, amorbåge, brynben och hakan. Undvik att använda highlighter i veck eller på mörkare områden, då finns nämligen risken för att huden ser blank/fet hud.

Vad är en Liquid Illuminator?

Liquid Illuminator ger en intensiv ljusreflekterande highlight-effekt. Du kan välja hur intensivt resultat du vill ha. Använd den för en extra boost i din foundation för en fuktig och ”dewy” finish eller applicera den som en primer över hela ansiktet för ett naturligt glödande resultat.

Vad är Liquid Illuminator?

En liquid highlighter är en riktig multiprodukt som går att applicera på flera olika sätt. Testa dig fram och hitta vad som passar just dig bäst eller variera beroende på vilket resultat du vill uppnå. Vi älskar lystergivande produkter som får huden att stråla lite extra och vara sitt bästa jag.

Liquid Illuminator är en ”blinding” dropp-highlighter som appliceras med en pipett. Få en fantastisk dewy-finish och en sexig wet-look med bara en droppe.

Hur använder man flytande highlighter?

Flytande highlighter passar bra till dig med torr hy. Vill du inte ha så mycket effekt av en highlighter utan bara ett diskret glow kan du börja med att applicera en flytande highligter direkt på huden innan du lägger på din flytande foundation.

Hur använder man en bronzer?

HUR APPLICERAR MAN BRONZER? Applicera bronzer på de områden i ansiktet där solens strålar naturligt träffar ansiktet – kinder, näsa, panna, käkparti och hals. Det är lättast att använda bronzer/solpuder i en lätt puderformula, som City Bronzer, då den kan användas i hela ansiktet.

Hur lägger man Glow?

Grunda med en lystergivande primer, till exempel en primerolja. Applicera antingen över hela ansiktet, eller på utvalda punkter som kindben och näsben. Du kan också använda din vanliga primer och blanda i några droppar primerolja för en extra gloweffekt. Välj sedan en foundation med lystereffekt.

Hur sminka highlighter?

Använd en highlighter med ett skimmer och som blandas in lätt med din övriga sminkning. Undvik en nyans som krockar med din hudton. Om du har mellan- eller mörk hudton så ska du använda nyanser som är persikefärgade och bronziga. Om du har ljus hy ska du ha en nyans som är mer genomskinlig.

Var ska man lägga bronzer?

Bronzer lägger du på de områden i ansiktet som solen träffar naturligt. Därför ska du först och främst lägga bronzer på kinderna, näsan, tinningarna och hakan. På kroppen kan du lägga bronzer på nyckelbenen.

Share this post