Populära

Hur man far bort oppna porer?

Hur man får bort öppna porer?

Att exfoliera, eller peela, huden med jämna mellan rum ger huden en ordentligt rengöring och håller porerna rena. På så sätt minskar du risken att dina porer blir tilltäppta. När du har peelat känns din hud mjuk och fräsch, tack vare en ökad blodcirkulation till huden.

Hur får man bort pormaskar på ryggen?

Regelbunden peeling: Men för pormaskar kan regelbunden peeling hjälpa till att ta bort alltför stora mängder döda hudceller som kan leda till igensatta porer. Processen kan också försiktigt ta bort befintliga porer. Fokusera på alfa- och beta-hydroxisyror (AHA och BHA).

Vad är Yttorr hud?

Yttorr hud, att överhuden är fuktfattig och uttorkad, är ett mycket vanligt hudtillstånd och kan uppstå oavsett hudtyp. Problemet kan uppkomma av flera anledningar men ofta beror det på fel val av produkter, brist på skyddande och fuktgivande vård, extra kallt klimat eller mycket sol.

Vad är Komedon?

Pormaskar, eller komedoner som är den medicinska termen, uppstår vanligtvis i tonåren då kroppen börjar producera manligt könshormon. Även om det kallas för manligt könshormon produceras det av båda könen, men på olika ställen i kroppen. Du kan få både vita komedoner och svarta komedoner.

Vad gör en Lermask?

En lermask är en ansiktsmask som innehåller mineralrika leror och har en djuprengörande effekt på huden. Leror är lugnande och svalkande mot huden och är ofta även ett passande val för dig med känslig hy. Texturen är ofta rik och fyllig och hjälper till att absorbera överskottstalg från huden.

Hur får man bort finnar på ryggen och bröstet?

Tvätta en eller två gånger om dagen Akne beror inte på att huden är smutsig. Därför hjälper det inte att tvätta sig extra mycket. Det räcker att tvätta en eller två gånger om dagen. Du kan använda en mild tvål eller ansiktstvätt för fet och finnig hy, gärna utan parfym.

Kan man bli av med pormaskar?

En portömning är det mest effektiva sättet att bli kvitt pormaskar. Våra hudterapeuter värmer då upp huden, rengör din hy på djupet och exfolierar. Detta löser upp tilltäppta porer och avlägsnar döda hudceller. Behandlingen avslutas med en återfuktande ansiktskräm som balanserar din hud.

Share this post