Populära

Hur fa bort Bajsflack?

Hur få bort Bajsfläck?

Blöt fläcken och gnugga sen rikligt med diskmedel på fläcken, skölj! Försvinner på en gång!!

Hur får man bort barnmat från kläder?

Många gånger kan flytande tvättmedel hjälpa att få bort fläckar från barnmat. Häll helt enkelt lite flytande tvättmedel direkt på fläcken och låt det dra. Ju envisare fläcken är desto längre bör du låta tvättmedlet dra på fläcken. Efter tvättmedlet verkat klart på fläcken kan du gnugga in medlet på fläcken.

Hur får man bort fläckar på bebiskläder?

Fläckar från babymat Oavsett om det är haklappen eller andra klädesplagg som får fläckar med middagsmos eller gröt hjälper detsamma rådet som vid avföring; Häll flytande tvättmedel direkt på fläcken, tryck försiktigt in och låt verka i 30 minuter.

Fläckar från babymat Det betyder kladd! Oavsett om det är haklappen eller andra klädesplagg som får fläckar med middagsmos eller gröt hjälper detsamma rådet som vid avföring; Häll flytande tvättmedel direkt på fläcken, tryck försiktigt in och låt verka i 30 minuter.

Hur får jag bort fläckar på kläder?

Applicera en liten del diskmedel direkt på fläcken tillsammans med vatten och låt ligga i ungefär 30 minuter. Skölj sedan med vatten. Har du ömtåliga kläder är ett tips att använda bakpulver på fläcken. Torka fettfläcken försiktigt med papper och lägg sedan på rikligt med pulver som absorberar oljan.

Vad är viktigt när man ska ta bort en fläck?

Ta bort fettfläckar på kläder med tvättmedel Se till att fläcken har försvunnit helt innan du låter plagget torka helt, det är särskilt viktigt om du planerar att torktumla plagget. Om inte fläcken är helt borta och fläcken hinner torka in efter tvätt kan den sätta sig och bli näst intill omöjlig att få bort.

Hur får man bort fläckar på barnkläder?

Flytande tvättmedel på envisa fläckar Häll helt enkelt lite flytande tvättmedel direkt på fläcken och låt det dra. Ju envisare fläcken är desto längre bör du låta tvättmedlet dra på fläcken. Efter tvättmedlet verkat klart på fläcken kan du gnugga in medlet på fläcken. Skölj plagget grundligt efteråt.

Hur får man bort fläckar på Tygstol?

Om fläcken är helt färsk kan kallt vatten fungera. För tyger som inte tål hett vatten kan du testa att badda fläcken med en uppvispad äggula i ljummet vatten.

Hur får man bort omöjliga fläckar?

1. Badda med kallt vatten på baksidan av fläcken. 2. Blötlägg i kallt vatten blandat med tvättmedel i 30 minuter eller över natten.

Share this post