Populära

Kan en svensk maklare jobba i USA?

Kan en svensk mäklare jobba i USA?

Är det många svenska mäklare som vill flytta till Florida och göra karriär? – Jag får ofta förfrågningar från nya eller blivande svenska mäklare om de kan få jobba hos mig i Florida. Tyvärr är svaret nej. Man måste ha uppehålls- och arbetstillstånd, det man brukar kalla Grönt Kort, för att få arbeta i USA.

Vad krävs för att bli mäklare i USA?

Vill du studera till Fastighetsmäklare i USA kan det vara fördelaktigt att gå IB-programmet (International Baccalaureate). Hela din undervisning på International Baccalaureate är på engelska och efter din gymnasietid har du möjligheter att studera vidare varsomhelst i världen.

Vad tjänar man som mäklare i USA?

Ju färre objekt – desto högre slutpriser och mer i provision till mäklarna bakom affären. Här är listan på vad svenska toppmäklare hade i inkomst år 2012: Denise Edlind, Eklund Stockholm New York, inkomst: 411 600 kronor. Rakel Hatz, Eklund Stockholm New York, inkomst: 415 100 kronor.

Hur blir man mäklare i New York?

Real Estate Certificate När man läser denna utbildning på UCLA Extension kan man erhålla de förkunskapskrav som krävs för att ansöka om antingen ett ”Salesperson License” eller ett ”Broker’s License”.

Vilka utbildningskrav gäller för fastighetsmäklare i Spanien?

Till skillnad från Sverige finns det inget krav att mäklare i Spanien och Portugal ska ha akademisk utbildning. Fastighetsbyrån blir första svenska aktören som utfärdar certifikat åt medarbetarna. – Vi har funnits i Spanien och Portugal i tio år och har idag över 150 medarbetare i länderna.

Hur blir man mäklare i Marbella?

Det du ska läsa för att lära dig branschen är en Bachelor’s Degree inom Real Estate. Såvitt jag förstår det är dock mäklarbranschen inte reglerad i Spanien så formellt sätt krävs det ingen speciell utbildning för att jobba som mäklare där, men det är definitivt att rekommendera så man vet vad man gör.

Vad ska man läsa för att bli fastighetsmäklare?

För att kunna bli registrerad som fastighetsmäklare med fullständig registrering, måste du ha en minst tvåårig högskoleutbildning och ha gjort 10 veckors praktik. Utbildningen ska vara inom fastighetsförmedling, civilrätt, fastighetsrätt, skatterätt, ekonomi, byggnadsteknik och fastighetsvärdering.

Vad krävs för att plugga i London?

Studera ett program till en examen: Kandidat/Bachelor (3 år) eller Master (1 år) Läsa en yrkesinriktad diplomutbildning (1-2 år) Tillgodoräkna dig tidigare studier för att göra en top up degree (1-2 år) Studera ett basår (foundation year) om dina betyg är för låga för att komma in på den utbildning du vill läsa.

Share this post