Trendig

Vad ska man gora om man tappar bort sina AirPods?

Vad ska man göra om man tappar bort sina AirPods?

Aktivera Förlorat läge för dina AirPods

  1. Öppna appen Hitta på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Gå till fliken Enheter och välj dina AirPods.
  3. Rulla ned till Markera som förlorad och välj Aktivera.
  4. Följ anvisningarna på skärmen om du vill att din kontaktinformation ska visas när du har tappat bort dina AirPods.

Hur får man ut vatten ur AirPods?

Om det har ansamlats vatten i öronkudden knackar du din AirPod mot en mjuk, torr, luddfri trasa med öronkuddens öppning nedåt för att ta bort det. Ta bort öronkuddarna från varje AirPod och rengör öronkuddarna med vatten. Använd inte tvål eller andra rengöringsmedel.

Kan man duscha me AirPods?

Placera inte dina AirPods under rinnande vatten, till exempel under en dusch eller kran. Simma inte med dina AirPods och undvik att på annat sätt sänka ned dem i vatten. Lägg inte dina AirPods i tvättmaskinen eller torktumlaren. Ha inte på dig dina AirPods i en bastu eller ett ångbad.

Kan man köpa en höger AirPod?

När du väljer att köpa höger AirPod på Teknikdelar.se behöver du inte jaga runder på andrahandsmarknaden för att få ett komplett par AirPods igen. De AirPods höger sida som vi säljer är alltid original och alltid oanvända.

Är AirPods vattentät?

Om du är ute efter ett par vattentäta AirPods, vilket innebär att du kan simma i dem, förbered dig på att bli enormt besviken: INGEN av Apples AirPods, inklusive dess AirPods 3 och AirPods Pro, är vattentäta. AirPods 3 och AirPods Pro är vattentäta, men det här är inte samma sak som vattentät.

Är AirPods ömtåliga?

Gjort i superhårt polykarbonat ger Crystal-X dina ömtåliga AirPods skydd från repor och stötar. Tack vare ett special-överdrag slipper du fingeravtryck och repor på ditt AirPods-fodral, medan både det genomskinliga fodralet och de neonfärgade skalen adderar en elegans till din enhet.

Kan man duscha med iPhone 11?

Dessa modeller bedöms som IP68 enligt IEC-standard 60529 (maxdjup på två meter i upp till 30 minuter): iPhone 11.

Share this post