Populära

Ar OnePlus vattentat?

Är OnePlus vattentät?

Både OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro är vatten- och dammtåliga, enligt tillverkaren. Företaget demonstrerade detta i en promotion-video som visade hur en mobiltelefon släpptes i en stor hink med vatten. Men helt vattentäta är de inte.

Är OnePlus n100 vattentät?

Enheten är dammtät och vattenskyddad. Vattenskyddade enheter kan motstå genomträngning av vatten, t. ex. kraftfulla vatten-jetmotorer, men de kan inte sänkas ned i vatten.

Är OnePlus 8 vattentät?

En annan nyhet är att OnePlus 8 Pro har blivit IP68-certifierad, vilket innebär att den är både damm- och vattentät.

Är OnePlus 9 vattentät?

Skärmen har inte upplösningen 3216 x 1440 som Oneplus 9 Pro utan nöjer sig med 2400 x 1080 pixel. Skärmen är inte krökt utan platt. Oneplus 9 är inte heller vattentät som 9 Pro är.

Är OnePlus Nord vattentät?

OnePlus Nord är inte vattentät. Faktum är att det inte finns någon officiell IPX-klassning, så mobiltelefonen kan inte ens anses vara vattentålig eller stänksäker.

Är OnePlus 9 Pro vattentät?

Övrigt: Dubbla sim, fingeravtrycksläsare, trådlös snabbladdning, omvänd trådlös laddning, vattentät (ip68).

Är OnePlus Nord N100 bra?

OnePlus Nord N100 kommer med en rejäl 6.52 tums IPS LCD-skärm med HD+ upplösning 1600 x 720p och 20:9 bildförhållande. Skärmen skyddas av 2.5D Gorilla Glass 3 vilket ger dig ett bra skydd mot repor och stötar. Telefonen har även läsläge och nattläge. På bakisidan av telefonen hittar du en trippelkamera med LED-blixt.

När kom OnePlus Nord N100 ut?

Telefonerna börjar säljas den 10 november.

Är OnePlus 8t vattentät?

OnePlus hävdar själva att det finns goda skäl för båda. Telefonen sägs vara vattentät ändå och har enligt OnePlus genomgått samma stresstester som OnePlus 8 Pro, de har bara inte velat betala kostnaden för en officiell IP68-certifiering.

Är OnePlus 8 Pro bra?

Byggkvalitet och kvalitetskänsla är något som OnePlus alltid har lyckats mycket väl med, och OnePlus 8 Pro är inget undantag. Telefonen ligger trots sin storlek exemplariskt i handen med ett bekvämt utformat bakstycke täckt av Gorilla Glass 5.

Är OnePlus 9 bra?

Två mycket bra mobiler med bra kameralösning, hög prestanda, perfekt fingeravtrycksläsare. Oneplus 9 Pro erbjuder en av de absolut bästa skärmar vi testat och har dessutom snabb trådlös laddning. Båda mobilerna kommer med en av de bästa skal-OS-lösningarna med gott om smarta interna funktioner.

Share this post