Frågor

Hur far man bort Vaxrester fran huden?

Hur får man bort Vaxrester från huden?

Om det blir vaxrester kvar på huden tvättas det bort med vatten eller olja. Krävs det olja för att ta bort vaxrester så finns det med i paketet. De använda remsorna kastas.

Hur får man bort klistret från vax?

Om dina våtservetter tar slut kan du använda babyolja. Använd inte vatten, tvål eller alkohol för att ta bort överblivet vax.

Hur får man bort vax i håret?

Har också använt dax vax och kommer aldrig mer göra det! Ta yes diskmedel i torrt hår och gnid in i håret, låt verka någon minut och sedan in i regnrummet. Kör en andra sväng med diskmedlet när första är urtvättad. Investera i ett bra balsam som återfuktar håret då det blir tvärtorrt av diskmedlet.

Är det farligt att använda Revaxör för mycket?

I sällsynta fall har lokala allergiska reaktioner förekommit vid användning av Revaxör öronvaxlösande medel. Obehaglig känsla i hörselgången, hudirritation och övergående svindel kan även förekomma. Kontakta läkare eller apotek om du misstänker att Revaxör har gett dig biverkningar.

Hur länge håller sig en vaxning?

Man får ett mjukt och lent resultat som varar mellan 2-4 veckor beroende på vad man har för hårväxt. Håren förfinas för varje vaxning och blir mjukare och glesare och du slipper kliande stubb och skärsår efter rakhyvel.

Hur får man bort vaxet?

Det är riktigt viktigt att du ger din hud något lugnande efter vaxninen. ”Jag rekommenderar alltid olja” säger Pernille. ”Olja har egenskapen till att nedsätta irritation och rodnaden nästan med det samma. Olja är också bra till att ta bort vaxrester från huden.”

Måste man skölja bort Revaxör?

Örat kan täppas till med fetvadd eller en liten bomullstuss fuktad med några droppar Revaxör. Låt Revaxör verka i 20–60 minuter. Vid behov kan lösningen lämnas att verka över natten.. När Revaxör har verkat klart ska du skölja hörselgången enligt instruktion nedan.

Hur många dagar kan man använda Revaxör?

Du kan då behandla tre dagar i följd. Hjälper det fortfarande inte ska du kontakta läkare eller hälsovårdsmottagning. Om du har återkommande problem med vaxproppar kan du pröva att använda Revaxör regelbundet en gång i månaden enligt instruktionerna.

Hur lång tid tar det för håret att växa ut efter vaxning?

Håret bör ha en längd på ca 4 mm för bästa resultat. Det motsvarar ungefär 3 veckors utväxt efter vaxning av bikini och 4 veckors utväxt vid vaxning av ben och andra områden. Du kan med fördel exfoliera huden dagen innan din vaxning. Håret växer i tre olika faser.

Hur lång tid tar det innan håret växer ut efter vaxning?

Om du nyligen vaxat dig kan håren vara för korta för att kunna vaxas igen, till exempel. Håren växer ut igen i olika takt och efter ungefär fyra veckor brukar man beräkna att allt hår har växt tillbaka.

Share this post