Ny

Nar kan man byta piercing?

När kan man byta piercing?

När kan jag byta smycke i min piercing? När din piercing känns helt läkt och du inte längre upplever att den då och då blir irriterad och att den inte vätskar sig längre, då kan det vara läge att byta smycke. Om du sköter om din piercing väl så brukar detta vara efter ca 2-3 månader.

Hur tar man ut en Ögonbrynspiercing?

Se till att du har ett smycke med rätt längd och storlek, se alltså till att smycket inte sitter för tajt, lite luft är bra för huden. Spänn isär ringen med fingrarna eller med en låsningstång. Kulan sitter fastklämd och när ringen öppnas lossnar kulan. Kulorna är gängade.

När kan man byta piercing i bröstet?

En Bröstpiercing kan läka på mellan 2-4 månader, men man ska vara medveten om att det inte är ovanligt att det tar längre tid. Det är ganska vanligt att piercingen är lite ostabil under hela första året.

När kan man byta smycke piercing?

Det är allergivänligt och ska sitta i hela läktiden. Helix tar normalt 3 – 18 månader att läka. Du kan oftast byta läksmycket till något annat allergivänligt smycke efter ett par månader beroende på hur det känns och ser ut. Vid byte av smycke är det viktigt att du använder nytvättade händer.

Kan man ta bort piercing?

Är en inkomplett ring som under spänning, knyter fast en liten kula med gropar på vardera sidan. Genom att bända isär ringen och ta bort kulan kan man lossa smycket. Små ringar går att ta bort för hand. Till större ringar behövs en tång, för att sära på ringen.

Hur länge kan man vara utan piercing?

Näsvingen kan ta ungefär 3 – 6 månader att läka, men ibland upp till 1 år. De är även en av de piercings som drar ihop sig snabbast, även efter läkning, så om du har tänkt att gå utan något smycke i under arbete om någon månad, så får du tänka om eller i alla fall skaffa en retainer.

Vad kan man göra rent Navelpiercingen med?

Tvätta alltid med tvål och vatten för att förhindra att smuts och bakterier förflyttar sig till piercingen eller det nytagna hålet. Och pilla inte mer än nödvändigt på Piercingen. Tänk på att alla kroppar är olika och därför varierar läkningstider från person till person.

Share this post