Blogga

Hur langt kan en Ford ga?

Hur långt kan en Ford gå?

Bör kanske tilläggas att jag alltid kört med olja med bra kvalite samt bytat var 1000:e mil. De fordar jag har haft/har (tre escorter och en fiesta) har mellan 20000-25000 mil börjat ge upp, inte så mycket i maskinen som i karossen och lager osv.. servar man bara motorn ordentligt så funkar de länge..

Hur långt går en Ford Transit?

ENligt internet så ska välskötta dielsar kunna hålla väldigt länge, uppemot 500.000 mil om de är korrekt skötta, men det är ju även resten av bilen som ska hålla, inte bara motorn.

Vad är ett bra miltal?

Det kan vara svårt att veta vad som är okej när man köper en begagnad bil, inte minst när det kommer till hur långt bilen har kört. 20000 mil är väldigt långt för en bil att köra och givetvis måste man räkna med att bilen nog är ganska sliten.

Hur långt går bilarna?

En modern bils motor går utan större problem går 35000+ mil utan större ingrepp förutsatt att den fått lite service där ägaren kontrollerat vätske och olje nivåerna regelbundet. När bilarna nått de miltalen är det snarare annat som fått stryka på foten.

Hur mycket drar en Ford Focus kombi?

Snålast av bensinmotorerna är 1,0 EcoBoost som vill ha 0,48 liter mil per mil vid blandad körning (107 g/km) och av dieselmotorerna är det 1,5 EcoBlue som är snålast med 0,35 liter per mil (93 g/km).

Hur mycket får jag dra med en Ford Focus?

Du får köra personbilar eller lätta lastbilar med en totalvikt på högst 3 500 kg. Släpvagnens och bilens sammanlagda totalvikt får inte vara högre än 4 250 kg.

Hur långt kan en Ford Focus gå?

Beror på föregående ägare samt hur mycket man vill byta. Vill man byta lite delar så lär den hålla 10-15 till. Finns två på blocket som gått över 29k mil.

Hur kollar man mätarställningen?

Svensksålda bilar är det relativt enkelt att kolla mätarställning på, du går in på Transportstyrelsens hemsida och klickar dig vidare till fliken E-tjänster och ”sök uppgifter om annat fordon”. Där skriver du in bilens registreringsnummer och får då tekniska och skatterelaterade fakta om bilen.

Share this post