Populära

Finns Hotmail med se?

Finns Hotmail med se?

Nu kan du registrera en ny e-postadress på Hotmail.se. I kampen mot Googles Gmail har Microsoft nu öppnat upp möjligheten att skapa ett nytt e-postkonto under den svenska domänen, Hotmail.se. Vill du ha en ny adress med ett roligare användarnamn så finns nu chansen att det namn du vill ha är ledigt.

Hur hittar jag min Hotmail adress?

Hitta ditt användarnamn med hjälp av din säkerhetsinformation (ditt telefonnummer eller din e-postadress). Begär en säkerhetskod som skickas till telefonnumret eller e-postadressen du angett. Ange koden och välj Nästa. När du vill se kontot du söker efter väljer du Logga in.

Finns både Hotmail Com och Hotmail se?

Tänk på att Hotmail.se är den Svenska standard domänen för Hotmail-konton. Hade du nytta av det här svaret? Detta hjälpte tyvärr inte.

Är Outlook Hotmail?

Ja, förändringarna var så stora att Microsoft valde att byta namn. Hotmail har ersatts av Outlook.com och Microsoft hoppas att tjänsten ska vara en värdig utmanare till Gmail från ärkekonkurrenten Google.

Vad har hänt med Hotmail?

Hotmail kommer inte stängas ner. Det är tidningarna som kommit med vilseledande rubriker, det enda som har hänt är att Microsoft har lanserat en ny mailklient (Outlook) så du kan fortsätta använda ditt Hotmailkonto som vanligt.

Har glömt min e-postadress Hotmail?

Se till att ange det konto som du är inloggad på som kontaktadress för att undvika problem senare. För mer information, inkluderat självhjälpsartiklar, se sidan Ett nytt sätt att kontakta supporten för Microsoft-konton.

Är Hotmail och Gmail samma?

SVAR. Google Gmail och Microsoft Hotmail (eller Outlook.com som det heter numera) är två system som i grund och botten gör samma saker. Google och Microsoft är värsta konkurrenter – och ingen gör några stora ansträngningar för att få deras system att funka optimalt tillsammans.

Share this post