Blogga

Hur skicka samma sms till flera?

Hur skicka samma sms till flera?

Gruppkonversationer: Skicka ett mms-svar till alla mottagare….Redigera gruppmeddelandealternativ

  1. Öppna Messages .
  2. Trycka på Mer Inställningar Avancerat. Gruppmeddelanden.
  3. Välj mass-sms eller grupp-mms som standard.

Hur många kan man skicka sms till samtidigt?

Det går utmärkt att skicka ett sms till flera mottagare i originalprogrammet för sms. Välj ”New message” börja skriv namnet på första mottagaren i fältet ”To” så ger den förslag från kontakterna. Sen är det bara att trycka på ”To”-fältet igen så kan du skriva in namnet på en till mottagare.

Hur långa sms kan man skicka?

I ett vanligt sms kan man skriva max 160 tecken. Mer tekniskt uttryckt så rymmer ett sms 140 byte data och vill man få in 160 tecken så bygger det på att man använder endast de tecken som ingår i den normala teckenuppsättningen.

Hur gör man en gruppchatt på iPhone?

Skicka ett gruppmeddelande

  1. Öppna Meddelanden och tryck på knappen Skapa .
  2. Ange namnen eller tryck på knappen Lägg till. för att lägga till personer från dina kontakter.
  3. Skriv ditt meddelande och tryck sedan på knappen Skicka .

Hur fungerar ett sms?

När du skickar ett meddelande till en annan mobiltelefon så är det din operatörs smsc som tar emot meddelandet från dig och skickar det vidare till mottagaren. Om mottagaren inte är tillgänglig, till exempel för att den telefonen inte har täckning eller är avstängd så sparas meddelandet.

Hur funkar sms grupp?

Vad är SMSgrupp? SMSgrupp är ett nytt smart sätt att SMSa i grupper. Du skapar grupper helt gratis där du lägger till dina vänner, kollegor eller lagkamrater som du sedan når med ett enda SMS.

Hur kommer ett sms fram?

Vissa SMSC har även den alternativa funktionen ”vidarebefordra-och-glöm bort” där meddelandet bara skickas iväg en gång. Funktionen att leverera meddelande är ”best effort”, vilket betyder att det inte finns några garantier för att meddelandet faktiskt kommer fram till mottagaren.

Share this post