Populära

Vad gor en Reflexolog?

Vad gör en Reflexolog?

Reflexologi balanserar kroppssystemen och ger djup och total avslappning som är en förutsättning för att kroppen ska kunna återhämta sig. När kroppen tillåts göra sig av med sina krämpor på egen hand klingar besvären av på naturlig väg. En riktigt utförd behandling kan aldrig skada patienten.

Vad kan behandlas med zonterapi?

Zonterapi stimulerar kroppens självläkning Metoden används både för att lokalisera och åtgärda problem. Zonterapi används vid många olika typer av besvär, till exempel huvudvärk, led- och muskelvärk, och problem med inre organ som urinvägar, mage och tarm.

Vad kostar zonterapi?

En behandling kostar 800 kr. För företag tillkommer 25% moms. Betalning sker via Swish eller faktura. Jag är även ansluten till Epassi, för dig som har det som friskvårdsbidrag.

Vad är Zonterapi?

Zonterapi är, enkelt uttryckt, en behandlingsform som bygger på att hela kroppen motsvaras av zoner på fötter, händer, öron och ansikte. Genom att stimulera dessa zoner kan terapeuten identifiera obalans och problem samt hjälpa kroppen att må bättre.

Vad kostar koppning?

Kortare TKM-diagnos och öronakupunktur som sätts med frön eller magneter. Dessa frön kan vara ett komplement till vanlig behandling för att fortsätta egenbehandling hemma genom att trycka på dessa under några dagar. Läs gärna mer om öronakupunktur genom att klicka här. Kostnad: 150 kronor á 10 minuter.

Hur ofta ska man göra zonterapi?

Hur många behandlingar behövs? Alla människor är olika och två människor som söker för samma problem kan därför behöva olika många behandlingar. För vissa kan tre behandlingar räcka, medan det för andra kan behövas fem till åtta behandlingar, och i ett fåtal fall fler än så.

Djupvågsbehandling (fasciabehandling)

  • Pris för all massage: 30 min: 440 kr.
  • Pris osteopati: 45 min: 750:-
  • Pris akupunktur: Första besöket alltid 75 min: 750 kr.
  • Pris zonterapi / reflexologi: Första besöket, 75 min: 1100 kr.
  • Pris Gua Sha:
  • Pris medicinsk laserbehandling:
  • Pris Djupvågsbehandling (fasciabehandling):

Vad händer vid zonterapi?

Zonterapi är en naturlig behandlingsmetod för att hjälpa kroppen att läka sig själv. Zonterapi kallas även reflexologi och stimulerar kroppen till självläkning via tryck på reflexpunkter. Framförallt sker det med tryck på fötterna, men även händer, ansikte och öron kan behandlas.

Share this post