Rekommendationer

Hur mycket kostar en Maserati?

Hur mycket kostar en Maserati?

Genomsnittsbilen från Maserati är tillverkad 2013, har gått 6 250 mil och kostar 437 500 kr. Denna bil går att köpa online!

Hur mycket kostar en ny Maserati?

I Storbritannien har Maserati presenterat priset på nya GranCabrio. Drygt 1,1 miljoner kronor kostar den italienska skönheten.

Vad kostar en Maserati mc20?

Tillverkningen ska dra igång senare i år och en beställning går bra att göra nu. Prislappen börjar på 210.000 dollar.

Vad kostar Maserati Ghibli?

De mest populära färgerna för Maserati Ghibli är grå, svart och vit. Majoriteten av våra Ghibli har bensin som bränsle men det finns också ett mindre antal diesel. Snittet för våra Maserati Ghibli är att bilen är tillverkad 2016, har gått 5 800 mil och snittpriset är 385 000 kr.

Vad kostar en Maserati Quattroporte?

UPPDATERAD Begagnade exemplar av Quattroporte-modellen säljs nu för halva nypriset. Realtid.se träffar på Emil Alkut i Stockholm som i juni köpte sin silvriga Maserati Quattroporte Sport GT från år 2006. – Nypriset ligger på 1,3 miljoner kronor, men jag fick den för 650.000, säger han.

Vem säljer Maserati?

Välkommen till Autoropa – Sveriges enda auktoriserade importör och återförsäljare av Ferrari och Maserati samt auktoriserade servicepartner för Bentley, McLaren, Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover.

Vem tillverkar Maserati?

Maserati är en italiensk tillverkare av exklusiva sportbilar som grundades 1914 i Bologna. Märket ägs sedan 1993 av Fiat.

Var byggs Maserati?

Maserati grundades 1914 som en tävlingsverksamhet av fyra bröder boende i Bologna. Tolv år senare gjordes verksamheten om och bröderna startade biltillverkning under samma namn. Idag ligger huvudkontoret i Modena och ägs av Fiat Chrysler Automobiles (FCA).

Vem äger Alfa Romeo?

StellantisMaserati / Överordnad organisation

Vem äger autoropa?

Autoropa ägs av JEFI Invest AB till 67 procent och Martin Nelson till 33 procent. JEFI Invest AB ägs i sin tur av Filip Larsson och Jens Larsson till hälften var. Och Filip är alltså vd för hela Autoropa (Martin Nelson är styrelseordförande).

Vem säljer Bentley i Sverige?

Var tillverkas Maserati?

Maserati, Officine Alfieri Maserati SpA, är ett italienskt bilmärke för lyxbilar. Företaget grundades 1914 i Bologna, högkvarteret ligger sedan 1940 i Modena. Maserati tillverkar GT-vagnar och stora sedaner (Quattroporte).

Share this post