Ny

Hur sminkar jag mig for att se yngre ut?

Hur sminkar jag mig för att se yngre ut?

Undvik tunga och mattande foundations som lägger sig i fina linjer och får dig att se äldre ut. Satsa istället på en lätt foundation eller CC cream (som Giordani Gold CC Cream) som du applicerar jämnt på ansikte och hals. Applicera en lätt concealer för att dölja skavanker, exempelvis runt näsborrarna och under ögonen.

Hur man sminkar sig med eyeliner?

Börja med en tunnare linje närmast näsroten och låt linjen bli bredare ytterst. För att få en linje som är så jämn som möjligt, luta penseln mot dina fransar när du målar. Stödet från ögonfransarna gör det lättare att måla skarpt. Dessutom hamnar eyelinern riktigt nära fransraden.

Hur man sätter på ögonskugga?

Det lättaste är om du väljer samma färg men i olika nyans på skuggorna.

  1. Använd din fluffiga blending brush för att applicera den mellanmörka skuggan i ditt inre hörn av ögat och upp mot linjen vid ögongloben.
  2. Använd sedan samma borste för att applicera den mörka skuggan i yttre kanten av ögat och blanda ut den.

Hur sminka bort rynkor?

Går det att “sminka bort“ rynkor? Rynkor och fina linjer går inte att sminka bort. Däremot kan du jobba med färgkorrigering, som att ljusa upp under ögonen eller täcka röda partier kring näsan. Alla flytande produkter lägger sig i hudens veck vilket resulterar i tydligare rynkor.

Hur sminkar man höga kindben?

Applicera en linje precis under käkbenen, längs käklinjen och vid tinningen. Vill du framhäva näsan kan man använda den mörka färgen att skugga sidorna av näsan sett framifrån. Steg 5. Använd ljus färg för att framhäva på kindbenen, från ögat ner till skuggan du skapat på undersidan av käkbenet.

Varför försvinner sminket i pannan?

Återfukta inte din T-zon för mycket Vi tenderar att få ett hav av olja i T-zonen, vilket inte är optimalt om du vill att ditt smink ska sitta. Ha mindre hudvårdsprodukter här, bara lite fuktkräm. Har du lite absorberar huden det utan att överstimulera talgkörtlarna.

Hur blir sminket bra?

Så sminkar du dig naturligt – steg för steg

  • Använd en bra ögonkräm.
  • Återfukta huden ordentligt innan du lägger en sminkbas.
  • Grunda med en primer.
  • Täck utvalda ytor med concealer.
  • Applicera krämiga contour-produkter, både mörka nyanser och highlighter.
  • Använd en krämrough.
  • Lägg en bra foundation.
  • Avsluta med puder.

Share this post