Frågor

Kan man byta ECU?

Kan man byta ECU?

Re: Byta ECU Oavsett så är nog den smidigaste lösningen att klona din nuvarande ECU. Färre variabler som kan strula då. Finns firmor som sysslar med sånt och om du är lite händig på datorer så kan du nog göra det själv efter lite efterforskning på nätet.

Vilka bilar kan man ECU strypa?

BSRs A-traktor konvertering är en programvara som laddas in i bilens styrenhet (ECU) och stryper bilen elektroniskt till maxhastigheten 30km/h. Ytterligare modifieringar behöver göras för att bilen ska bli godkänd i en registreringsbesiktning som A-traktor. Läs mer om regler kring A-traktorer här.

Vad kostar det att strypa ECU?

Då kan du skicka bilens motorstyrdon (ECU) till oss för programmering. Vi skickar tillbaka oftast samma dag som spårbart försändelse. Pris 3995kr. I priset inkluderar godkänt intyg samt returfrakt.

Vad kostar det att programmera om ECU?

Vad kostar det? Normalt sett ligger en fartspärrsprogrammering i grunden på 4990:-. I vissa fall kan ev frakt tillkomma för styrdon, eller om du som kund har ytterliggare önskemål på programmering. Som tex programmera bort partikelfilter / EGR.

Vad kostar en ny ECU?

Dom verkar inte så dyra beg ECU om du hittar en. ca 1000-1500 SEK. den kan man labba på med att byta kondensatorer etc.

Vad kostar det att konvertera en bil till EPA?

Priset för att programmera om bilens styrenhet till A-traktor är 6990 kr. När vi programmerat klart och kan garantera att bilen inte gör mer än 30 km/h skriver vi ett intyg som du tar med till registreringsbesiktningen.

Hur mycket kostar det att konvertera en bil till EPA?

Från och med den 15 juli i år ändrar Transportstyrelsen de gamla reglerna för A-traktorer. Nu blir det enklare för hemmabyggare att skapa sin egen A-traktor från en vanlig personbil. En ny mopedbil kan kosta över 200 000 kr – medan det nu finns möjlighet att göra om en fin personbil från cirka 50 000 kr.

Vad kostar det att ECU spärra en bil?

https://www.youtube.com/watch?v=oWF1qYd4kNs

Share this post