Populära

Vad ar Hot stone massage bra for?

Vad är Hot stone massage bra för?

Hot Stone massage gör dig avslappnad och är välgörande för trötta och spända muskler. Vid behandlingen placeras uppvärmda lavastenar på din kropp och terapeuten använder sedan stenarna för att mjuka upp spända muskler. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar.

Hur funkar Hot stone massage?

Hot Stone massage är en fantastisk spabehandling som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av varm olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar.

Hur känns Hot stone massage?

En Hot-Stone massage med varma stenar är en mjuk och varm upplevelse som passar Dig om Du upplever vanlig massage som lite ”hårdhänt”. Den här typen av massage är mycket annorlunda och den fokuserar på de energier som naturligt flödar genom Din kropp.

Vad är Regndropps massage?

Regndroppsmassagen är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som stärker hälsan både fysiskt och känslomässigt. Den är mjuk och varsam men ändå mycket effektiv genom kraften i eteriska oljor av medicinsk kvalitet, dvs läkande örter och växter. 9 olika oljor appliceras under fotsulorna och på ryggen.

Varför klassisk massage?

En klassisk massage löser upp spänningar i kroppen samt ger en skön avslappning. För att hålla borta trötthet och smärta i kroppen är regelbundna besök hos massören bra. Massagen bidrar till lugn, avslappning och ökar välbefinnandet samt rörligheten.

Vad är Regndroppsterapi?

Regndroppsmassage är en mjuk & varsam behandling som är ändå mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutisk eteriska oljor dvs. läkande örter och växter. Nio olika oljor masseras in på fötternas ”vitaflex” zoner med vitaflex tekniken och droppas ca 15 cm ovanför ryggraden.

Vem behöver massage?

Massage är ett medicinskt sätt att behandla muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutar. Det kan göras i såväl akut som i förebyggande syfte. Musklerna påverkas ofta negativt av allt från känslomässiga tillstånd som stress, oro och ilska till monotona rörelser och stillasittande arbete.

Share this post