Rekommendationer

Hur gor man ett till konto pa Hay day?

Hur gör man ett till konto på Hay day?

För att koppla sin gård till någon av dessa måste spelaren logga in på Facebook, Google Play eller Game Center och sedan ladda om spelet. Spelaren kan aktivera och inaktivera anslutningen till Facebook och Google Play med motsvarande knappar. Gårdar kopplas permanent till det konto som först väljs till gården.

Är Supercell id säkert?

Om du tar bort ditt Supercell-ID kommer det inte bara att förlora spelframsteg för alla titlar som är kopplade till det, utan även alla köp i spelet som görs med verklig valuta, såsom ädelstenar, mynt, koffertar, föremål etc.

Hur man börjar om på Clash of Clans?

Hur man byter konton i Clash of Clans på Android. av ändra konton i Clash of Clans på Android, vad du måste göra är att koppla bort kontot som för närvarande är anslutet till spelet och logga in med det där dina framsteg i spelet är närvarande, att välja mellan Uppsättningar Google Play, Facebook eller SuperCell ID.

Hur får jag tillbaka mitt Hay Day?

Med Google -konto:

  1. Om du har tappat din Android -enhet eller har en ny måste du länka din enhet till Google -kontot där du hade dina Hay Day -data.
  2. Ladda ner Hay Day från Play Store.
  3. När den har laddats ner och installerats hittar den din gårdsdata i ditt Google -konto och den ger dig möjlighet att använda dem.

Varför kommer jag inte in på Hay Day?

Upplever du problem med Hay Day och önskar att få kontakt med Supercell? Du kan få tillgång till Supercells supportfönster direkt i spelet genom att gå till Inställningar > Hjälp och support.

Hur kommer man upp i level på Hay Day?

Hay Day – bästa tipsen för att få din farm att växa fort

  1. Töm inte din silo.
  2. Plantera saker som växer långsamt på natten.
  3. Besökare är inte värt besväret.
  4. Balansera pengar och experience i Hay Day.
  5. Bygg ut!
  6. Använd din roadside shop.
  7. Diamanter i Hay Day – så skaffar du fler.
  8. Till sist: Se upp för ”Hay Day hacks”

Hur tjänar man snabba pengar på Hay Day?

Plantera saker som växer långsamt på natten Vete, majs och morötter växer fort, det tar bara några minuter innan de är klara för skörd i Hay Day. Andra grödor, som till exempel pumpor, tar flera timmar.

Share this post