Blogga

Var kan man salja konsertbiljetter?

Var kan man sälja konsertbiljetter?

Om du inte längre kan använda dina biljetter kan du lägga upp dem till försäljning på Ticketmaster Resale. Det är lätt att lägga upp biljetterna direkt från ditt konto, följ bara dessa steg: Logga in på ditt Ticketmaster-konto. Hitta biljetten eller biljetterna du vill sälja.

Var kan man köpa bussbiljett?

Butiker och ombud I Västtrafikbutikerna kan du köpa biljetter och få hjälp med det mesta kring resan. Ombud är vanliga butiker som säljer Västtrafiks biljetter. Till exempel Pressbyrån, 7-eleven eller ICA.

Kan man lämna tillbaka biljetter?

Ingen ångerrätt vid köp av biljetter Du har ingen lagstadgad ångerrätt när du köper biljett till ett evenemang. Det spelar ingen roll hur du har gjort köpet. Ofta när du handlar på nätet har du ångerrätt i 14 dagar, men det gäller alltså inte för evenemangsbiljetter.

Kan man lämna tillbaka konsertbiljetter?

Precis som företaget hävdar gäller enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (distansavtalslagen) ett undantag från den ångerrätt som gäller i vanliga fall, då du som konsument har rätt att frånträda avtalet inom 14 dagar, sk. ångerfrist (2:10 distansavtalslagen).

Hur köper man konsertbiljetter?

Nedan hittar du några av de ställen som du kan köpa konsertbiljett i Sverige på.

  1. Ticketmaster. Du kan köpa biljetter på Ticketmaster för musik, teater- och underhållning, sportevenemang, familjeevenemang och festivaler.
  2. Live Nation. Biljettbokning för både konserter och evenemang.
  3. Eventim.
  4. Tickster.
  5. Evenemang.
  6. GSO.
  7. Showtic.

Vad betyder biljett?

Biljett avser vanligen en liten papperslapp eller ett litet kort som ger tillträde till ett arrangemang eller berättigande att resa (färdbevis). I den betydelsen är ordet ”biljett” belagt i svenska språket sedan 1741.

Hur köper man bussbiljett via mobil?

  1. Att köpa biljetter via mobilen är både enkelt och smidigt.
  2. Första gången du köper en mobilbiljett behöver du aktivera ett betalkort (VISA/MasterCard) eller fakturatjänsten Klarna.
  3. Biljetten får du direkt i appen och där ser du hur länge den är giltig för resa och/eller övergång.

Kan man köpa biljetter på bussen?

Du kan köpa pappersbiljett i våra biljettautomater, hos kundcenter, på regionbussen eller hos våra ombud. Du kan köpa enkelbiljett eller 24-timmarsbiljett. Biljetten aktiveras direkt i samband med köpet.

Får man sälja vidare biljetter?

I Sverige är det inte olagligt att sälja biljetter i andra hand till högre pris, eftersom det råder fri prissättning. I flera andra europeiska länder finns det dock förbud mot att sälja biljetter vidare till ett högre pris.

Får du byta ett par skor som gått sönder efter att du använt dem i bara 2 månader?

Får du byta ett par skor som gått sönder efter att du använt dem i bara 2 månader? Ja, om det är något tillverkningsfel på skorna så kan du kräva att de repareras eller att du får ett nytt par.

Hur avbokar man biljetter Ticketmaster?

Avboka biljetter Du kan endast avboka reserverade biljetter, biljetter där du inte valt något betalningssätt. Logga in på ”Mitt Konto”, klicka på ”Bokningar”, klicka på bokningsnumret och makulera bokningen. Reserverade bokningar som inte hämtats ut inom angiven tid makuleras automatiskt.

Var köper man konsertbiljetter?

Nedan hittar du några av de ställen som du kan köpa konsertbiljett i Sverige på.

  • Ticketmaster. Du kan köpa biljetter på Ticketmaster för musik, teater- och underhållning, sportevenemang, familjeevenemang och festivaler.
  • Live Nation. Biljettbokning för både konserter och evenemang.
  • Eventim.
  • Tickster.
  • Evenemang.
  • GSO.
  • Showtic.

Share this post