Frågor

Vilka telefoner funkar AirPods till?

Vilka telefoner funkar AirPods till?

Ja, AirPods Pro fungerar utmärkt med Android-telefoner. Allt du behöver göra är att ansluta hörlurarna via Bluetooth precis som vilken annan Bluetooth-hörlur som helst. Sen kan du använda funktioner som brusreducering och Transparens-funktionen precis som med en iPhone.

Kan man använda AirPods till Samsung telefon?

Så, ja, det är möjligt att använda Apple AirPods eller AirPods Pro med en Android-telefon som alla andra Bluetooth-hörlurar.

Hur svara i telefon med AirPods?

Ringa och besvara samtal med AirPods (tredje generationen)

  1. Ring ett samtal: På en iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular-modell) säger du ”Hej Siri” och sedan något i stil med ”Ring till Elsas mobil”.
  2. Besvara eller avsluta ett samtal: Tryck på trycksensorn på en av dina AirPods.

Kan man använda AirPods till Huawei?

Eftersom att Apples true wireless-lurar Airpods använder helt vanlig bluetooth för sin trådlösa koppling till mobilen går det faktiskt att använda lurarna också till en Android-telefon.

Hur kopplar man AirPods till andra AirPods?

Placera båda AirPods i laddningsfodralet och öppna locket. Tryck och håll ned inställningsknappen på fodralets baksida tills statuslampan blinkar vitt. Välj dina AirPods i enhetslistan och klicka på Anslut.

Kan man se vart dina AirPods är?

Om dina AirPods är nära en av dina Apple-enheter och anslutna till Bluetooth kan du spela upp ett ljud för att hitta dem från iCloud.com eller appen Hitta: Öppna appen Hitta. Välj fliken Enheter. Välj dina AirPods i listan.

Kan man använda iPhone AirPods till Samsung?

Kan man koppla AirPods till Samsung?

Om du har en Android-enhet går du till Inställningar > Anslutning > Bluetooth. Öppna locket när dina AirPods är i laddningsfodralet. Tryck och håll ned inställningsknappen på fodralets baksida tills du ser att statuslampan blinkar vitt. När dina AirPods visas i listan med Bluetooth-enheter väljer du dem.

Share this post