Trendig

Hur klipper man en Pojkfrisyr?

Hur klipper man en Pojkfrisyr?

Ställ in hårtrimmern på en längre längd än vad du egentligen tänkt dig (detta för att du inte ska råka klippa för kort direkt). Börja med att trimma håret på sidorna, därefter bak på huvudet. Lämna håret på toppen, som du kanske vill ha i en längre längd. Avsluta varje drag genom att vinkla hårtrimmern uppåt.

Hur klippa barn pojke?

Dra hårklipparen från nacken, upp mot huvudet och avsluta varje drag uppåt så att det inte blir en synbar kant till det längre håret. När nacken är klar, ställer du in hårklipparen på en längre längd och forsätter klippa allt hår uppe på huvudet. Avsluta med att forma till polisonger och trimma det nedersta nackhåret.

Hur gör man en snygg frisyr kille?

Är håret mer åt det hårda och grova hållet, välj en mjukgörande kräm istället. En kille med kort hår ska absolut satsa på ett vax eller en paste. Skillnaden är att en paste är mattare medan vax ibland kan ge en högblank finish. Prova dig fram för att ta reda på vad du gillar.

Hur rakar man sig med maskin?

Placera rakapparaten i rätt vinkel Se till att du har rakapparaten i rätt vinkel. Rakapparater med folie ska du röra fram och tillbaka – medan rakapparater med roterande skärhuvuden måste röra sig cirkulärt. Undvika att köra rakapparaten över samma ställe för många gånger. Det kan orsaka hudirritation.

Hur många rakar musen?

En sak är dock säker: alla kvinnor rakar inte sitt underliv. När jag tog hjälp av en mycket sexuellt erfaren manlig vän uppskattade han att runt 30-40 procent av Sveriges kvinnor i åldrarna 20-35 rakar sitt kön.

Hur rakar man sig rätt?

Strama upp huden med ena handen för att få rakhyveln att komma så nära skinnet som möjligt. För rakhyveln över huden i samma riktning som håren växer. Kör den inte hårt – det är de skarpa bladen som ska göra jobbet. Se till att du inte drar den flera gånger över samma yta, så minskar du irritationsmoment.

Hur ska man raka musen?

Några tips på hur man rakar underlivet är att alltid raka medhårs och använda jämna, långsamma rörelser. Skynda inte på rakningen genom att raka med långa drag, ta hellre lite mindre hår i taget och rengör rakhyveln mellan varje drag. Det är värt de extra sekunderna!

Share this post