Trendig

Vilken ar den basta brun utan solen?

Vilken är den bästa brun utan solen?

1. St Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist – BÄST I TEST BRUN UTAN SOL. St Tropez är riktiga veteraner när det kommer till brun utan sol, men det innebär inte att man alltid får en perfekt färg av deras produkter.

Vilken brun utan sol håller längst?

St. Tropez är den bästa brun utan sol-produkten jag testat. Färgen har gröna toner som gör att resultatet ser naturligt ut och inte ger en orange ton. Det enda minuset är att den är dyr, men den räcker länge och ger samma resultat som om du gör en spray tan.

Vilken BUS ger mest färg?

Ida Wargs brun utan sol Self Tanning Mousse blev snabbt en favorit hos många. Nu har BUS-sortimentet fyllts på ordentligt med många fina och bra varianter av brun utan sol. Self-Tanning Face Lotion är en lätt kräm anpassad att använda i ansiktet. Brun utan sol-produkten ger en naturlig färg och håller länge.

Vilken Ida Warg BUS är bäst?

Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse Medium Dark (FAVORIT!) Detta underlättar ännu mer för att få ett jämnt fint resultat samt perfekt att applicera direkt innan en fest, utekväll eller middag då man slipper vänta tre timmar på resultatet. Den fortsätter sedan utvecklas 12 timmar efter applicering.

Vilken brun utan sol blir man Brunast av?

St Tropez brun utan sol är brunast första dagen och har bleknat något efter tre dagar. Produkten avlägsnar sig på ett bra och jämnt sätt, du blir alltså inte fläckig efter några dagar, utan bara lite ljusare i tonen.

Hur långe håller brun utan sol?

Hur länge håller färgen i sig? SVAR: Det skiljer sig från produkt till produkt men ett lager brukar i regel hålla två-fem dagar. Peelar du kroppen innan fäster färgen bättre och håller i sig lite längre. De flesta skönhetsmärkena erbjuder någon form av brun utan sol-produkt.

Hur länge håller öppnad brun utan sol?

Hur länge varar en öppnad brun-utan-sol flaska? Från det datum då produkten fylls varar den oöppnad i 3 år. Om den öppnas, varar den i minst 6 månader.

Share this post