Frågor

Vilken ar varldens storsta vattenpark?

Vilken är världens största vattenpark?

Då är det här ditt drömresemål, ett tropiskt och gigantiskt vattenland på 65 000 kvadratmeter som passande heter Tropical Islands. Låt dig inte luras av namnet, vattenlandet ligger nämligen i en före detta flyghangar ungefär fem mil utanför Berlin.

Var ligger världens största vattenland?

Det heter ”Tropical Islands Resort” och ligger inte direkt i ett tropiskt land om vi säger så. (Även om världens ”coolaste” vattenpark ligger i Sverige). Det ligger utanför Berlin i Tyskland och är inrymd i en otroligt stor före detta flyghangar. Med en imponerande storlek på 65 000 kvadratmeter(!)

Vad kan man göra på Tropical Island?

Tropical Islands är Europas största äventyrsbad och lika stor sex fotbollsplaner! Här i det alltid 26 °C varmt och förutom det gigantiska äventyrsbadet med två poolområden finns här också världens största inomhus-regnskog, sju barer, fem restauranger, beachvolleyplaner och en 200 meter lång stor vit sandstrand.

1. Siam Park, Teneriffa. Siam Park är en av Teneriffas mest populära attraktioner och erbjuder en mängd av spännande vattenrutschbanor.

Vart ligger Vattenland?

Låt dig inte luras av namnet, vattenlandet ligger nämligen i en före detta flyghangar ungefär fem mil utanför Berlin. Utanför ser det inte mycket ut för världen, men inomhus döljer det sig ett tropiskt vattenparadis som rymmer 6000 besökare.

Vad heter Sveriges största badhus?

1. Gustavsvik, Örebro. Sveriges största äventyrsbad har renoverats och återuppstod i februari 2015 som ”Lost city”. Här finns sex vattenrutschar, bland annat 161 meter långa River Run där man åker på ”drivved” och Pitch Black på 55 meter i mörker.

Vad kostar inträde på Tropical Island?

Inträdet är 25 euro för vuxen och 19,50 för barn mellan 4 och 14 år och i övrigt är prisnivån relativt hög inne på anläggningen.

Share this post